Szüntesd meg gyermeked szorongását, ajándékozz neki önfeledt, vidám gyermekkort! 

Tanuld meg a gyengéd érintésen alapuló, varázslatosan átformáló, átalakító metamorf technikát!

A metamorf technika a szorongást könnyedséggé, a stresszt örömmé változtatja. A komor gondolatokat elűzi, mélyen ellazít. Képes átformálni az életét annak, aki kapja. A metamorf technika a lélek masszázsa.

Mekkora hozzájárulás lenne gyermekednek, ha képes lennél megszüntetni a problémáját? És neked?

Van rá pár órád?

 

A szorongás, a frusztráció az élet minden területére kihat, és képes megbénítani az embert. Pláne egy gyereket. Egy állandóan feszengő gyereknek nincs igazi gyerekkora.

Szülőként tudom, milyen érzés, amikor a tehetetlenség érzése vagy éppen az önvád mardossa a lelkünk. (Nem vagyok elég jó szülő? Lehet, hogy bennem van a hiba? Mit csinálok rosszul?) Ilyen érzésekben dagonyázva hajlamosak vagyunk mindent sötétnek látni. 

Tehát nem csak a gyermekünk, de a mi életünk is megkeseríti a szorongás. 

sad2

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül, és raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat. A metamorf masszázs kíméletesen, de hatékonyan oldja fel ezeket a blokkokat.

A szorongó gyermeknek gyakran

romlik az iskolai teljesítménye
nehezen megy a tanulás
nincs önbecsülése
nehezen oldódik
nehezen szerez barátokat
nehézkesen illeszkedik be

A szorongó gyermek anyukája gyakran

stresszel
tehetetlenség érzése kínozza
rossz szülőnek érzi magát
kedvtelen, enervált
borúsan lát mindent
türelmetlen

Ennek mostantól nem kell így lennie, hiszen van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy tegyél valami csodálatos dolgot gyermekedért és saját magadért. Képes vagy megszüntetni gyermeked szorongását és minden ezzel járó kellemetlenséget, csak lehet, hogy még nem tudsz róla.

Mi a metamorf masszázs, és mit nyersz vele, ha használod?

A metamorf technika egy egyedülálló és teljesen újfajta megközelítés az egészség és a jólét szempontjából, melynek következtében a gondolkodásmódunk, magatartásunk átalakulhat. Nem foglalkozik tünetekkel, a teljes embert mint egységet veszi alapul.

A metamorf technika  egy speciális, érintésen alapuló módszer, amit Gaston Saint-Pierre reflexológus foglalt rendszerbe. Itt a gyengéd érintéseké a főszerep, mely a kéz, láb és fej bizonyos pontjait célozza.

Mivel ezzel az új eljárással kezelt betegei állapotában kizárólag saját öngyógyító képességeik aktiválásának köszönhetően tartós, hosszú távú és mélyre ható javulás indult be, megalkotta a Metamorfózisnak hívott eljárást.

1. Megszűnnek a borús gondolatok, negatív érzések

 A szorongás, a félelem, a frusztráció és más negatív érzések eltűnnek, ezáltal nő az önbecsülés, az önbizalom, a jövőbe vetett hit. A életerő növekszik. Több boldogság és öröm jelenik meg az életetekben.

2. Boldog és kiegyensúlyozott gyermek a szorongó, stresszes helyett

több öröm és vidámság
jobb teljesítmény az iskolában
jobb emberi kapcsolatok, több barát
örömtelibb élet, pozitív jövőkép

3. Szorosabb, intimebb kapcsolat közted és gyermeked között

 

Kezelés közben egy bensőséges, intim kapcsolat alakul ki köztetek. Édesanyaként biztos tudod, hogy már önmagának az érintésnek is áldásos, gyógyító ereje van. És ha ezt még tudatosabban műveljük? Gyermeked imádni fogja az érintésnek ezt a speciális formáját. 

4. Az átváltozás, átváltoztatás képessége

 

A metamorf masszázs segít feloldani azokat a terheket, viselkedési mintákat, amiket évek vagy akár életeken át magunkkal hurcolunk. Megszabadulva ezektől varázslatos átalakulások mehetnek végbe, olyanok is, amikről korábban álmodni se mertél volna. Megkapod az eszközt, hogy elindulj ezen az úton.

A metamorf masszázst neves gyógyközpontokban is előszeretettel használják, mert

med

jelentős mértékben csökkenti a stresszt, a szorongást, ami számos pszichoszomatikus betegség kiváltó oka lehet
biztonságos, nincs mellékhatása, és nem lehet vele ártani
veszélytelen, ezért gyermekeken és idős vagy beteg embereken is alkalmazható
más kezelési módokkal nem ütközik
képes megsokszorozni más terápiák hatékonyságát
kedvezően hat a gyomorfekélyre, vérnyomás problémákra, allergiára, asztmára, pánikbetegségre, ízületi problémákra, migrénre, depresszióra

Azonban nem kell orvosnak lenned ahhoz, hogy megtanuld és használd szeretteid körében

brown-brunette-female-finger2-41551

Miért tudom biztosan, hogy a metamorf technikát te is játszva meg tudod tanulni?

előképzettség nem szükséges
nagyon egyszerű, ezért bárki könnyedén megtanulhatja
nem igényel semmilyen különleges képességet, amivel ne rendelkeznél
nem igényel speciális eszközöket

A metamorf masszázs nem gyógyítás, tehát neked sem kell gyógyítanod. A test öngyógyító képességét, az életerőt fokozzuk azáltal, hogy a gyógyulás (érzelmi és/vagy fizikai) útjában álló blokkokat oldjuk a gerinc reflexzónáinak stimulálásával. Ez a kezek, lábak és a fej bizonyos pontjainak érintését jelenti. Ennek a folyamatnak maximum katalizátora lehetsz, tehát teljesen felesleges a végeredményen aggódnod, ez ugyanis nem tőled függ. 🙂 

2 Csodálatos tapasztalat

Én az unokáimon gyakorlom a Metamorf technikát. Őszintén mondom,hogy csodás a hatás!

A 12 éves unokám 4-5 kezelés hatására folyamatos pozitív átalakuláson megy keresztül. Már nem szorong attól, hogy mi lesz az iskolában ha felmérőt írnak, tudatosan készül -anélkül, hogy könyörögni kellene neki- és mivel már nem szorong a felmérőktől, amiből manapság van bőven mint tudjuk, remekül teljesít. Teljesen megváltozott az osztálytársaihoz, a tanáraihoz való viszonya. Már szívesen készül a több napos osztálykirándulásra is, amiről eddig hallani sem akart, mert rettegett, hogy valamit rosszul csinál és kinevetik. Sok sikerélménye van ma már, ami nagyon ösztönzőleg hat rá élete minden területén.

Régebben hiába mondtuk neki, hogy ő sem rosszabb az osztály “nagymenőitől”, nem hitte, és azt a gyerekek ki is használták, folyamatosan piszkálták, csúfolták valamiért. Amióta az önbizalma helyre billent, megszűntek ezek a problémák, sőt már ő tanítja a többieket a gyengébbek elfogadására.

KÖSZÖNÖM METAMORF TECHNIKA,mert nem csak a gyerekek de a szülők élete is könnyebb általa. Mindenkinek jó szívvel ajánlom,nagyon hasznos befektetés és ami fontos, hogy CSAK NYERNI LEHET vele!

B. Kati

Már nem szorong, megváltozott az osztálytársaihoz, tanáraihoz való viszonya

Őt eddig csak kétszer kezeltem, de már elindult valami a tanulásban való hozzáállásában

A másik kis unokám 9 éves, mostanában sajtkukac, és nagyon sértődékeny. A tanulással és az iskolai magatartással is gondok vannak. Valahogy az eddig szívesen tanuló gyerek most a segítségek ellenére is elutasító, és arról panaszkodik, hogy valahogy nem megy neki semmi, pedig ő “jó ” akar lenni, de nem sikerül.

Őt eddig csak kétszer kezeltem, de már elindult valami a tanulásban való hozzáállásában. Már magától leül,és nekilát a házi feladatoknak, mert rengeteg van, és egy fél órás szünettel folytatja. Ilyesmiről eddig szó sem lehetett könyörgés, szülői szigor nélkül.

Én nagy reményeket fűzök ez esetben is a METAMORF-hoz, 5 kezelés után írok újra a fejleményekről, de ha így haladunk mint eddig, akkor most is megtörténik a “csoda”.

B. Kati

A tanfolyami résztvevők száma korlátozott, maximálisan 8 fő, ezért dönts most!

Alig 2 kezelés áráért, 2017-es áron tanulhatod meg ezt a csodálatos átalakító, átformáló módszert!

megtanulod a metamorf masszázst, amivel csodákat művelhetsz szeretteid körében:) 2 kezelést kapsz és 2 kezelést adsz a tanfolyamon – 5000 Ft kedvezménnyel!

ÉS

5000 Ft-os ajándékutalványt kapsz ajándékba, amit Access Bars® vagy bármilyen más testkezelés alkalmával válthatsz be

A megtakarításod összesen: 10 000 Ft
A kedvezményes tanfolyam ára
25 000 Ft helyett

14 990 Ft

Amit cserébe kapsz: a képességet, hogy segíthetsz másokon – az értéke felbecsülhetetlen!

A tanfolyam időpontja: 2018.02.24

Helyszín: Budapest, XIV.

Mit kapsz tehát a pénzedért?

szó szerint varázseszközt a kezedbe, amit egy életen át használhatsz
a tanfolyamon jegyzetet és 2 db kezelést
5000 Ft kedvezményt bármilyen nálam elérhető kezelésből

Siess, ha nem akarsz lemaradni róla, mert ez az utolsó ilyen lehetőség, a résztvevők száma pedig korlátozott!

jozsaattila2

Józsa Attilának hívnak. Több évtizedes útkeresésem során sok módszert, eszközt tanultam és próbáltam ki annak reményében, hogy közelebb visz magamhoz, és amivel esetleg másoknak is segíthetek. Használt módszereim célja, hogy az élet örömtelibb, könnyedebb, boldogabb legyen, megszabadítson minden elképzeléstől, hiedelemtől, korláttól, ami nem mi vagyunk. Ez tudatosság nélkül csak egy darabig megy – talán. Metamorf masszázzsal, Access Barssal, Access testkezelésekkel és Energetikai Ránctalanítással – testfiatalítással várlak szeretettel. 

Van olyan kérdésed, amire nem kaptál választ? Tedd fel most!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet