Fogyókúrás módszerek tucatjait próbáltad már, de mindig hiába?

A fogyókúrás módszereknek és “csodaszereknek” a száma végtelen, de ha ezt olvasod, ezzel te is tisztában vagy. 🙂 Mindenki a saját módszerére esküszik, arra, amelyikkel sikeresen lefogyott, vagy segített embereknek lefogyni.

Hogy lehet az, hogy míg mások könnyedén szabadulnak meg a fölösleges kilóktól, addig nekem vért izzadva se sikerül?

A kudarcba fulladt fogyókúrák oka nem a módszeredben keresendő, és -nyugodj meg- nem is a kitartásoddal vagy az önfegyelmeddel van a baj. Sokan élünk vagy éltünk olyan gondolatokkal, hogy

“Nekem úgysem fog sikerülni! Képtelen vagyok lefogyni! Csúnya vagyok! Kövér vagyok! Soha nem fogok lefogyni!”

Photo credit: Tanvir Sajib / Foter / CC BY
Photo credit: Tanvir Sajib / Foter / CC BY

Ha magadra ismertél, ne aggódj, nem te vagy az egyetlen, akinek ezek a gondolatok megfordultak a fejében! Tény, hogy ezek az elménkben vannak, és tudatosan vagy tudattalanul, de irányítják az életünket. Nem csak a saját gondolataink, szavaink vannak ránk hatással. A saját magunkról alkotott képet befolyásolja minden, amit számunkra fontos vagy fontosnak vélt emberek (orvosaink, tanáraink, főnökeink, a szomszéd stb.) mondtak vagy gondoltak rólunk. Ezek a gondolatok, hitek a tudatalattinkban tárolódnak és még akkor is hatást gyakorolnak ránk, ha már réges-régen elfelejtettük, ki és mit mondott.

Ez azt jelenti, hogy nincs mit tenni?

A tudatalatti hitrendszereink, negatív, gátló gondolataink szerencsére nincsenek kőbe vésve. A ThetaHealing® segítségével könnyedén megkereshetjük majd lecserélhetjük a problémád – jelen esetben a túlsúlyt – okozó nem kívánatos tudatalatti mintáid. Ez pedig gyakran azonnali változást eredményez. Nagyon érdekes, hogy az elhízást okozó programoknak gyakran semmi köze sincs a kövérséghez. Tudd meg mi a valódi ok, és tapasztald meg, hogy vékonynak lenni lehetséges!

Itt jelentkezz konzultációra!