A Theta Healing® egy gyors, hatékony, szeretetteljes energiagyógyászati módszer. Blokkoldó technika, melynek segítségével a tudatalattiban lévő hitrendszereket keressük meg és cseréljük le.

A ThetaHealing® nem tartozik semmilyen valláshoz, és a legtöbb vallással összeegyeztethető.

A Theta Healing® segítségével hozzá tudunk férni a tudatalattink tartalmához, és meg tudjuk változtatni azokat a gondolatokat, hitrendszereket, érzéseket, szokásokat, viselkedési formákat amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket vagy korlátoznak minket. Mindezt azonnal, az itt és most-ban, ezért nem szükséges megerősítéseket alkalmazni hosszú hónapokon keresztül.

Hogyan működik a Theta Healing?

Ez egy nagyon egyszerű -de annál nagyszerűbb- módszer. A Theta Healing konzulens tudatosan theta agyhullámokra hangolódik, ezáltal összekapcsolódik a Legmagasabb Tudatossággal. Ezután a folyamat során beazonosított negatív tudatalatti hiedelmeket újra programozza a megfelelő pozitív választásra, s tanúja az átalakulás létrejöttének. A változások lehetnek finomak vagy erőteljesek. Minél mélyebbre sikerül ásni adott problémában, annál nagyobb változás történik az életedben. Az eredmények csodálatosak.

Érzelmi mintáink az alábbi négy szinten hatnak ránk – ThetaHealing® módszerrel ezen a négy szinten dolgozunk a maximális hatékonyság érdekében:

  • Alapszint: minden, ami a fogantatásunk óta hatott ránk: amit tanítottak nekünk, amit hallottunk, tapasztaltunk és befogadtunk. (Édesanyánk gondolatai, érzései magzat korunkban, szüleink, testvéreink, az óvoda, iskola, barátok, szomszédok stb. mind befolyással van arra amit gondolunk és érzünk; ez mind befolyásolja a valóságunkat.
  • Genetikai szint: minden, amiben az őseink hittek, örökölt programok, amiket a génjeinkben hordozzuk. Ezek a hitrendszerek, hiedelmek olyan energiák, amik  morfogenetikus mezőben tárolódnak. Ez a mező tárolja azt a tudást, “ami utasítja a DNS-t, hogy mit kell tennie.” Thetahealing® segítségével ezen a tudáson is változtathatunk.
  • Történelmi szint: ide tartoznak a csoporttudatosságok: minél többen hisznek valamiben annál erősebb az energiája. Közmondások, szólások, szállóigék, amik évtizedekig, évszázadokig a köztudatban vannak, és ritkán kérdőjelezzük meg őket. Ezekben lehet, hogy nem hiszünk tudatosan, ennek ellenére tudatalattink gyakran mást gondol erről. Izomteszt segítségével könnyen megtudhatjuk így van e.
  • Lelki szint: minden olyan mély érzelem, amely nagyon mélyén megérintette a lelkünket, összetörte a szívünket.