Stresszoldás Access Bars kezeléssel

Az Access Bars® nem testi gyógyítás, nem energia adás – sokkal inkább a tudatosságról szól. Ennek ellenére mégis az a tapasztalat, hogy a Bars kezelés hatására a fizikai közérzet javul, nyugodtabb, vidám és kiegyensúlyozottabb leszel tőle. A stresszoldás egy nagyon hatékony módszere az Access Bars.

Hogy néz ki egy Bars kezelés?

A kezelés általában masszázságyon történik. A kezelő a fejed bizonyos pontjait (ez a 32 pont lefedi életünk legtöbb területét, mint például karrier, pénz, szex, egészség, kreativitás, stb.) érinti, miközben te kellemesen ellazulsz.

Ezen pontok mögött az agyban tárolódnak mindazok a gondolatok, hiedelmek, érzelmek, nézőpontok, melyeket életeid során gondosan eltároltál. Itt vannak azok a nézőpontok, ami miatt képtelen vagy azt az életet élni, amit megálmodtál magadnak.

A Bars kezelés hatására gondolataid elcsendesednek, tested ellazul, és erőfeszítés nélkül el tudsz engedni minden zavaró, hátráltató gondolatot, hiedelmet. Így lehetséges a stesszoldás Access Bars kezeléssel.

Minél kevesebb fix, berögzült nézőpontod van a világról, annál nagyobb mértékben nyílnak meg a lehetőségek előtted. Mindegy egyes Bars kezeléssel egyre közelebb kerülsz ehhez az állapothoz.

Stresszoldás Access Bars kezeléssel saját otthonodban

Budapest területén -kivételes esetekben- házhoz is megyek, így ki se kell mozdulnod otthonról; a megszokott környezetedben élvezheted a kezelést.

A 60 perces kezelés ára ebben az esetben: 15 000 Ft

Bejelentkezés:

Józsa Attila
Telefon: 06 30 455 2974