Stresszoldás Access Bars kezeléssel

Az Access Bars® nem testi gyógyítás, nem energia adás – sokkal inkább a tudatosságról szól. Ennek ellenére mégis az a tapasztalat, hogy a Bars kezelés hatására a fizikai közérzet javul, nyugodtabb, vidám és kiegyensúlyozottabb leszel tőle. A stresszoldás egy nagyon hatékony módszere az Access Bars.

Hogy néz ki egy Bars kezelés?

A kezelés általában masszázságyon történik. A kezelő a fejed bizonyos pontjait (ez a 32 pont lefedi életünk legtöbb területét, mint például karrier, pénz, szex, egészség, kreativitás, stb.) érinti, miközben te kellemesen ellazulsz.

Ezen pontok mögött az agyban tárolódnak mindazok a gondolatok, hiedelmek, érzelmek, nézőpontok, melyeket életeid során gondosan eltároltál. Itt vannak azok a nézőpontok, ami miatt képtelen vagy azt az életet élni, amit megálmodtál magadnak.

A Bars kezelés hatására gondolataid elcsendesednek, tested ellazul, és erőfeszítés nélkül el tudsz engedni minden zavaró, hátráltató gondolatot, hiedelmet. Így lehetséges a stesszoldás Access Bars kezeléssel.

Minél kevesebb fix, berögzült nézőpontod van a világról, annál nagyobb mértékben nyílnak meg a lehetőségek előtted. Mindegy egyes Bars kezeléssel egyre közelebb kerülsz ehhez az állapothoz.

Stresszoldás Access Bars kezeléssel kiszállással

Budapest területén felár nélkül házhoz megyek, így ki se kell mozdulnod otthonról; a megszokott környezetedben élvezheted a kezelést.

A kezelés hossza általában 1-1,5 óra, és 8500 Ft-ba kerül.

Bejelentkezés:

Józsa Attila Access Bars facilitátor
Email cím: attila(kukac)eljjobban.hu
Telefon: 06 30 455 2974

vagy üzenj az alábbi űrlap segítségével:

Neved

Email címed

Telefonszámod

Megjegyzés

 

+1 segítség a stresszmentes élethez

A stresszoldásban segítségedre lehet a következő Access Consciousness® módszer is.

Minden csak egy érdekes nézőpont

Biztos jártál már úgy, hogy a dolgok nem az elvárásodnak megfelelően történtek, és te harcoltál ellene. Vagy éppen kiálltál az elveid, nézőpontjaid mellett, más ellen harcolva. Emlékszel, mennyire lemerítettek ezek a szituációk? Mi lenne, ha soha többet nem kellene ezt a stresszt átélned? Egyébként csak választás kérdése.. 🙂

Mi lenne, ha mától MINDENRE úgy tekintenél, mint egy ÉRDEKES NÉZŐPONTRA? Mindenre. Történjen bármi, nem harcolsz ellene vagy állsz ki mellette; nem támogatod az energiáddal (ha ellenzed is támogatod), hanem azt mondod, ez nem más, mint érdekes nézőpont.

Például egy számodra fontos személy azt mondja rád, hogy bolond vagy. Háromféleképpen reagálhatsz erre:

  1. Elhiszed -és akkor tényleg bolond vagy….. 🙂
  2. Bebizonyítod hogy nem vagy az
  3. Hm…az az ő érdekes nézőpontja, hogy én bolond vagyok

Míg az első két lehetőséggel gyakorlatilag benyeled az ő nézőpontját, a harmadikkal felülemelkedsz ezen. 🙂 Minden választás kérdése. Te mit választasz?

(Ez egyébként az Access Consciousness™ egyik nagyon hatékony eszköze, amiről már a Bars tanfolyamon is beszélünk)