9 dolog,

amit a Bars a TE életedben is

meg tud változtatni

Több száz kezelés és több tucat megtartott tanfolyam tapasztalata

A Bars segít felhagyni az ellenállással; az egyetlen dologgal, amely visszatart vágyaid teljesülésétől

Kérdéseitek már választ is kaptak. Csupán engednetek kell, hogy a válasz felé sodródjatok. Nem kell küzdenetek.Kiúttalan helyzetetek megoldódott, csupán engednetek kell, hogy a megoldás felé sodródjatok. Nem kell küzdenetek.

Ha összhangba kerülsz azzal aki valójában vagy, úgy fogod érezni, hogy semmi sem tarthat vissza attól amit akarsz; nem lesznek ellenséges erők, nem lesznek ellentmondásos szándékok, nem lesznek vetélytársak. Semmi sem foszthat meg attól, hogy az legyél, vagy azt tegyed, vagy a tied legyen az amire csak vágysz; semmi más nem foszthat meg ettől, csak az, ha figyelmed a vágyott dolog hiányára irányítod. Nem másokat kell meggyőznöd hogy megadják amit akarsz, mindössze megkönnyebbüléssel kell lenned bárhol is vagy.

Abraham-Hicks

Az Access Bars® egy energetikai kezelés, ami abban segít, hogy befogadj bármit azáltal, hogy elpusztít minden hiedelmet, nézőpontot ami ezt nem engedi. Nem problémákat old meg a szó hétköznapi értelmében; az Access az “elmén túl”, tudatosságból működik. Elég egyszerűen hangzik, igaz? Mert az is. Lássuk, mi az a 9 dolog, amiben neked is segíthet! (És mi másban még, ami most nem jutott eszembe? 🙂 )

#1

Ha “beragadtál”

Biztos tapasztaltad már, hogy van olyan élethelyzet, amikből nem látsz kiutat, látszólag nincs megoldás, valamiért képtelen vagy a továbblépésre. Az ilyen helyzeteket a tudatos elme képtelen megoldani, ezért van az, hogy eddig nem sikerült, hiába próbáltad ezerféle úton-módon. Minél inkább próbáltad “erőből” megoldani, annál kevésbé sikerült. Aztán amikor elérkeztél a “feladom” pontra, amikor csökkent az ellenállásod, egy pillanat alatt minden megoldódott. Ismerős? Mi van, ha a megoldás, amit keresel, az elmén túl van, és a megoldás nem az “izomból cselekvés”? Kipróbálnál valami mást, valami teljesen szokatlant, valamit, ami neked is működik? Mindezt könnyedén, erőfeszítés nélkül?

#2

Képtelen vagy lazítani

A Bars kezelés fekvő helyzetben, általában masszázságyon történik. A fej bizonyos pontjainak érintésére nem csak a berögzült nézőpontjaid törlődnek, hanem a tested is ellazul; egy különösen mély, relaxált állapotba kerülsz. Olyannyira, hogy akár el is aludhatsz közben.

#3

Folyamatosan agyalsz

A folyamatosan zakatoló elme rendkívül képes lefárasztani, az összes energiád felemészti, és nem vezet sehova. Ezen túl ilyenkor hajlamos vagy problémákat gyártani, amire aztán nem találsz megoldást. 🙂 A csapongó elme olyan, mint a teli pohárban a víz: kitölti a “teret”. Emiatt képtelen vagy befogadni bármi mást. Az Access Bars® elűzi a cikázó gondolatoka; lehetővé téve ezzel, hogy bármi megjelenjen az életedben. Olyan dolgok is, amiről még csak álmodni se mertél volna! Próbáld ki, meglátod! 🙂 

#4

Bármibe fogsz, egy bizonyos pont után megtorpansz, egy “láthatatlan falba” ütközöl

Ismerős? Nézőpontjaid (tudatalatti hiedelmeid) teremtik a valóságod. Képzelj el egy területet magad körül, amit egy kerítés határol. Amíg ezen a területen belül mozogsz, “biztonságban vagy” – gondolod. Amint megpróbálsz átmászni a kerítésen, át akarod lépni a határaid, kellemetlen érzések, zavaró gondolatok kerítenek hatalmukba -figyelmeztetve ezzel, hogy ne menj tovább, “odakint” nem biztonságos. Amikor azt tapasztalod, hogy valamiért nem tudsz tovább lépni, valószínűleg a “kerítésedhez” értél. Tudd, hogy a hangnak a fejedben és a kellemetlen érzéseknek egyetlen célja, hogy a már ismert területen belül tartson. És ez általában sikerül is nekik. Minden egyes Bars kezeléssel a határaid kitágulnak, a befogadásod nő, ezáltal egyre többet és többet tapasztalsz meg abból a csodából, ami odakint vár rád. Mi van, ha ez az, amire mindig is vágytál?

 

#5

Képtelen vagy változtatni, mindig ugyanazokat a köröket futod

“Egyetlen probléma sem oldható meg azon a tudatossági szinten, ahol létrehoztuk őket.”

Einstein

Mi van akkor, ha a problémák megoldása rossz stratégia? Ha ez csak egy zsákutca? Az elme imádja a problémákat, és folyamatosan gyártja is azokat. Ha nagy nehezen meg is oldasz egyet-kettőt, lesz helyette kétszer annyi 🙂 Az Access Bars® növeli a tudatossági szintet, és nem megoldja a problémákat, hanem egyszerűen elpusztítja azokat. Az Access eszközei a tudatosságból, az elmén túlról működnek. 

#6

Tanulási nehézségek esetén

Bars kezelés során az agyféltekék összehangolódnak, ami könnyebb tanulást tesz lehetővé. A következő sorokban csodálatos tapasztalatokról olvashatsz. Az eset Spanyolországban történt. Ha szívesen elolvasnád a teljes cikket, szólj és elküldöm neked.

A szülők által a gyermekeiken észrevett pozitív változások némelyike csodálatos. Az egyik kisfiú, aki nagyon durva volt másokkal az iskolában és hírhedt arról, hogy ütötte társait, mondhatni egy éjszaka alatt változott meg. Az első Bars kezelése után annyit változott, hogy a iskolából felhívták az anyukáját. „Oh, megint probléma van a fiammal.” gondolta az anyuka. Meglepetésére, az iskolából azért hívták, hogy elmondják, „Nem tudjuk mit csinált a fiával, de a gyermeke teljesen megváltozott. Kedves másokhoz.”

Egy másik kisfiú, aki mindig 1-es és 2-es (a legalacsonyabb) osztályzatokat kapta matematikából, egy 10-es osztályzatot vitt haza. Egy kislány, aki versenyszerűen jár úszásra, azt vette észre, hogy javulnak az úszási eredményei.

Egy krónikus fejfájással küzdő kisfiú visszajelezte, hogy elmúlt a fejfájása.
Egy kisfiú, aki az első Bars kezelés alkalmával szinte alig tudott nyugodtan lefeküdni a masszázságyra, azóta nyugodtan tud feküdni és relaxálni. A szülei le vannak nyűgözve. „Az én gyerekem sose relaxál!” mondták, „mégis, mióta Bars kezeléseket kap, képes erre.”

A szülők általánosságban visszajelezték, hogy gyermekeik összeszedettebbek, jobban képesek figyelni, könnyebb velük kommunikálni otthon, és az iskolában jobbak az eredményeik.

#7

Szorongás, depresszió gyötör; testi fájdalmaid vannak

Fontos tudni, hogy a Bars nem gyógyítás. A Bars a tudatosságról szól; a tudatosság magával hozhatja a gyógyulást. Bars kezelés során az agyban a theta agyhullám a domináns. Ez egy nagyon mély, relaxált állapotot jelent.  A theta a rendkívül tiszta tudatosság állapota. A kezelés hatására a szorongást okozó gondolatok, érzések eltűnnek, tested ellazul. 

#8

Képtelen vagy befogadni

A legtöbb esetben nem azért nem érsz el bizonyos dolgokat, mert nem teszel érte. Mi van akkor, ha nem a cselekvéssel van a gond, hanem a befogadásoddal? Ha mélyen -tudattalanul- azt érzed, hogy nem érdemled meg, hogy nem vagy rá méltó, hogy te nem kaphatod meg azt, amire vágysz, csinálhatsz bármit, soha nem fogod megkapni. Alapvetően jó vagy, és megérdemled az élet ajándékait. A gond az, hogy nem hiszed el, hogy ez így van, ezért nem vagy hajlandó befogadni azt a kincset, amit az élet tartogat számodra. Ebben is segít a Bars. 

#9

Kevés az energiád, több örömre, könnyedségre vágysz

Emlékszel még, amikor gyermekként varázslattal voltak teli a napjaid? Emlékszel még, milyen érzés volt, amikor szíved a várakozás örömével telt meg, és olyannyira nehezen tudtál elaludni, hogy legszívesebben le se feküdtél volna? Fel tudod idézni az érzést, amikor órákat voltál képes eltölteni azzal, hogy egy tavaszi zápor után önfeledten ugráltál egyik pocsolyából a másikba? És amikor a réten kergetted a pillangókat vagy éppen virágot szedtél? Megvan még az érzés, amikor órák teltek el kavicsok gyűjtögetésével? Máshogy sütött a nap, máshogy fújt a szél… más volt minden.

Emlékszel még? Boldog voltál!

Mi változott azóta? A világ? Az érzékelésünk? Felnőttünk, és más lett fontos; a varázslat eltűnt…. Pénzt keresünk, robotolunk. A társadalom hasznos tagjává váltunk, ahogy azt “illik, kell és ahogy elvárják tőlünk”. Közben valami igazán fontosat elfelejtettünk….ÉLNI!

Hova tűnt a gyermekkori boldogság, könnyedség, öröm az életedből? Hajlandó lennél a nyomába eredni? 🙂

Mire jó tehát az Access Bars®?

Arra, hogy megváltoztass BÁRMIT az életedben. A megváltoztathatatlannak hitt dolgokat is. Totál másképpen, mint amiről korábban hallottál vagy próbáltál. Csodákat teremteni, kilépni a megszokottból, és választani helyette valami mást. Velünk tartasz? 🙂 Most van itt az idő a változásra, vagy inkább futsz még pár kört, pár évet, vagy lerövidítenéd ezt az időt? Ha igen, akkor mi támogatunk téged! Megajándékozunk 8000 Ft kedvezménnyel, így 4000 Ft-ért próbálhatod ki a Bars kezelést az eredeti 12 000 Ft helyett. 

A kezelés ruhában, masszázságyon történik, és kb. 1 órát vesz igénybe. Legrosszabb esetben egy mély, pihentető masszázs érzetét hagyja maga után, legjobb esetben megváltoztathatja az életed. Indulhatunk? 🙂

Kik vagyunk?

jozsaattila2

Józsa Attila

Access Bars® facilitátor, kezelő
Neked miben tud segíteni az Access Bars?

Bakonyi Béláné, Kati

Access Bars® , Energetikai Facelift kezelő