Mentális, érzelmi blokkok oldása gyorsan és egyszerűen Access Bars segítségével

Az Access Bars® nem testi gyógyítás, nem energia adás – sokkal inkább a tudatosságról szól. Ennek ellenére mégis az a tapasztalat, hogy a Bars kezelés hatására a fizikai közérzet javul, nyugodtabb, vidám és kiegyensúlyozottabb leszel tőle. Az érzelmi, mentális blokkok oldásának egy nagyon hatékony és gyengéd – azt hiszem talán a leggyengédebb – módszere az Access Bars.

Milyen egy Bars kezelés?

A kezelés általában masszázságyon történik. A kezelő a fejed bizonyos pontjait (ez a 32 pont lefedi életünk legtöbb területét, mint például karrier, pénz, szex, egészség, kreativitás, stb.) érinti, miközben te kellemesen ellazulsz.

Ezen pontok mögött az agyban tárolódnak mindazok a gondolatok, hiedelmek, érzelmek, nézőpontok, melyeket életeid során gondosan eltároltál. Itt vannak azok a nézőpontok, mentális, érzelmi blokkok eltárolva, amik miatt képtelen vagy azt az életet élni, amit megálmodtál magadnak.

A Bars kezelés hatására gondolataid elcsendesednek, tested ellazul. Erőfeszítés nélkül el tudsz engedni minden zavaró gondolatot, hiedelmet. Az érzelmi blokkok feloldódnak, ennek hatására egy jobban érzed majd magad.

Minél kevesebb fix, berögzült nézőpontod van a világról, annál nagyobb mértékben nyílnak meg a lehetőségek előtted. Mindegy egyes Bars kezeléssel egyre közelebb kerülsz ehhez az állapothoz; valódi önmagadhoz.

Érzelmi, mentális blokkok oldása Access Bars kezeléssel saját otthonodban

Budapest területén -indokolt esetben-  házhoz is megyek, így ki se kell mozdulnod otthonról; a megszokott környezetedben élvezheted a kezelést.

A 60 perces kezelés ára kiszállással: 15 000 Ft

Bejelentkezés

Józsa Attila Access Bars facilitátor
Telefon: 06 30 455 2974

 

mit-tud-megvaltoztatni-a-bars2