Az Access Consciousness-t a nagyobb tudatosság előremozdítása érdekében Gary Douglas fejlesztette ki és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Az Access Consciousness első lépcsője az Access Bars.

Az Access Bars® gyors, dinamikus, természetes és azonnal hasznosítható eszköze annak, hogy változtass az életeden. Az életed bármely területét megváltoztathatod, bárhol is tartasz most.

Neked segíthet az Access?

 • Igen, ha a tudatosság útján jársz 🙂
 • Igen, ha tudod, hogy az életed többről kell(ene) szóljon, mint a mindennapok szürkesége
 • Igen, ha “beragadtál” az életed bármely területén (pénz, kapcsolatok, boldogság, stb.) ha valami nem, vagy csak nem úgy megy ahogy szeretnéd

Az Access Bars kezelés kellemes és pihentető, egyben rendkívüli gyógyulási lehetőséget nyújthat. Segítségével minden zavaró körülményt kitakaríthatsz az elmédből, amely eddig megakadályozta, hogy tudatos lényként önmagad lehess. Az oldások hatására elindul az áramlás az életedben, ezáltal megváltozik az is, amiről korábban álmodni se mertél volna.

Mit jelent a Barok futtatása?

Barokat futtatni azt jelenti, hogy a 32 bar (pont) gyengéd érintésével elengedsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél el- illetve befogadni. Ezek lehetnek korlátozó, berögzült gondolatok, érzelmek, hiedelmek, ítéletek, korábbi tapasztalatok amiket a létezésed során valaha eltároltál. Ezek mind olyan energiák, amik beragadva tartanak – a pozitívak is, sőt, azok talán még jobban, hiszen meg vagy győződve ezen gondolatok helyességéről, így fel se merül benned, hogy változtass rajta.

Szeretnél megszabadulni ezektől?

Jó lenne könnyedén és örömmel fogadni bármit?

Jelentkezz Access Bars tanfolyamra, és nem csak azt tanulod meg, hogyan kell a Barokat futtatni, hanem egyéb olyan eszközöket is kapsz a kezedbe, melyek használatával megváltoztathatod az életed! A Bars tanfolyam tehát egy többszörösen megtérülő, felbecsülhetetlen értékű befektetés saját magadba!

 

Az Access Bars gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt használható. A teljesség igénye nélkül az alábbi esetekben kifejezetten ajánlott, és bármikor használhatod:

 • ha problémáid vannak a kapcsolataidban
 • anyagi természetű problémák esetén
 • ha nem találod a helyed
 • ha stresszes, depressziós vagy
 • ha pánikbeteg vagy
 • ha szeretnél a testednek könnyedséget, örömet ajándékozni
 • mentális, energetikai blokkok oldására
 • fizikai blokkok oldására
 • ha szeretnél jobban aludni, kipihentebben ébredni
 • ha szeretnél az életedben többet/mást teremteni mint eddig
 • tanulási nehézségek esetén

Vagy bármilyen más probléma esetén.

Mi lenne, ha azt választanád, hogy végre TE legyél?

Mi van, ha ez a legnagyobb hozzájárulás a saját- és mások életéhez is? Ha ezzel a választásoddal nem csak magadnak, de másoknak is könnyebb, örömtelibb életet teremtenél, hajlandó lennél ezt választani?

Mi kellene ahhoz, hogy ne ítélkezz – leginkább saját magad fölött ne? Mi kellene ahhoz, hogy teljes ítéletmentességgel élj, hogy teljes el- és befogadásban legyél? Mi lenne, ha hálás lennél mindenért? És bármiért? Hajlandó lennél rá?

Nézd meg Dr.Dain Heer értékes gondolatokkal teli videóját – magyar felirattal:

 

 

Egy agykutató tudományos vizsgálati eredményei

A közelmúltban egy konferencián, melyet Titkos Kopogásnak hívnak, Gary Douglast és engem az a megtiszteltetés ért, hogy bemutassuk (beszéljünk) az Access Consciousnessről. A prezentáció után találkoztunk Dr. Jeffrey L. Farrin neurológussal, aki az agyat és kogníciót elemzi 15 éve.

Úgy döntött, hogy egy rögtönzött elemzés keretén belül megvizsgálja mi történik egy valakinek az agyával egyetlen Bars kezelés után. Amit talált, az olyan fenomenális volt, hogy kifeküdt tőle! Nézd meg a videót a vizsgálat eredményéről…”

Dr. Dain Heer

 

Mit adhat egy Bars kezelés neked? És egy képzés? 🙂 Mi más lehetséges még?

 

 

 

Ha a kezelést szeretnéd kipróbálni, itt érdeklődj!

“Van két dolog, amivel mindent meg tudsz változtatni. A Bars és a választásaid.”

Gary Douglas