A metamorf masszázs egy gyengéd lelki blokk oldó módszer 

Tanuld meg a gyengéd érintésen alapuló, varázslatosan átformáló, átalakító metamorf technikát!

A metamorf technika a szorongást könnyedséggé, a stresszt örömmé változtatja. A komor gondolatokat elűzi, mélyen ellazít. Képes átformálni az életét annak, aki kapja. A metamorf technika a lélek masszázsa.

Mekkora hozzájárulás lenne szeretteidnek, ha képes lennél megszüntetni a problémájukat? És neked?

tanfolyami időpontok a te igényed szerint, akár nálad is!

Jelentkezz a fél napos workshopra!

 

Jelentkezem!

Életünk során számos olyan eseményen megyünk keresztül, mely érzelmileg erőteljesen hat ránk, és gyakran nem sikerül ezeket az érzelmeket maradéktalanul feldolgoznunk. 

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom amit nem tudunk feldolgozni, a tudatalattiba kerül, és raktározódik el. Ezek az érzelmek lelki blokkok formájában folyamatosan munkálkodnak bennünk; mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat.

Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat. A metamorf masszázs kíméletesen, de hatékonyan oldja fel ezeket a blokkokat.

Miben segíthet a metamorf masszázs?

A metamorf masszázs segítség lehet a görcsös, szorongó felnőtteknek és gyerekeknek. Számos fizikai és pszichoszomatikus tünetre kedvezően hat.

A metamorf masszázs oldja a gátlásokat, szorongásokat, frusztrációt, félelmeket, a tudattalan feszültségeket és ezáltal minden olyan tünetet aminek hátterében ezek az érzések állnak. Segít a nehéz életesemények feldolgozásában.

A kezelés hatására nő az önbizalom, az elfojtott érzelmeink, gondolataink könnyebben felszínre kerülnek. A pszichoszomatikus tünetek enyhülhetnek vagy meg is szűnhetnek. Kedvezően hat a gerincre, gyomorra, vérnyomás problémákra, vese, máj, epe tisztító hatású.

Kedvezően hat továbbá a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségre, vérnyomás problémákra.

metamorf

A workshop részletei

A metamorf technika egy rendkívül egyszerű, gyengéd érintésen alapuló módszer, amit bárki könnyedén megtanulhat. A workshop fél napos, ennyi idő bőven elegendő ahhoz, hogy magabiztosan megtanuld a módszert. 

Két kezelést fogsz adni, és ugyanennyit kapsz is. A kezelések ruhában történnek, a kéz, talp és a fej gerinc reflexzónáit fogjuk érinteni.

Jegyzetet is kapsz, így a tanfolyamot követően bármikor felelevenítheted a tanultakat, és engem is kereshetsz telefonon a kérdéseiddel.

Résztvevők száma: maximum 8 fő. A helyek a jelentkezés sorrendjében töltődnek. Jelentkezésed a részvételi díj átutalásával válik érvényessé.

Részvételi díj: 15 000 Ft, fizetés a helyszínen.

Helyszín: Budapest XIV., XXI. vagy akár nálad.

Időtartam: kb. 5 óra

Az értéke, amit a metamorf technikával adhatsz szeretteidnek, felbecsülhetetlen. A kezelés hatására évek óta fennálló problémák szűnhetnek meg, életek változhatnak meg, és ennek az értéke pénzben nem kifejezhető.

StockSnap_H6BLP51A7R
med

Gyógyközpontokban is előszeretettel használják, mert

jelentős mértékben csökkenti a stresszt, a szorongást, ami számos pszichoszomatikus betegség kiváltó oka lehet
biztonságos, nincs mellékhatása, és nem lehet vele ártani
veszélytelen, ezért gyermekeken és idős vagy beteg embereken is alkalmazható
más kezelési módokkal nem ütközik
képes megsokszorozni más terápiák hatékonyságát

Ezt mondták mások

Én az unokáimon gyakorlom a Metamorf technikát. Őszintén mondom,hogy csodás a hatás!

A 12 éves unokám 4-5 kezelés hatására folyamatos pozitív átalakuláson megy keresztül. Már nem szorong attól, hogy mi lesz az iskolában ha felmérőt írnak, tudatosan készül -anélkül, hogy könyörögni kellene neki- és mivel már nem szorong a felmérőktől, amiből manapság van bőven mint tudjuk, remekül teljesít. Teljesen megváltozott az osztálytársaihoz, a tanáraihoz való viszonya. Már szívesen készül a több napos osztálykirándulásra is, amiről eddig hallani sem akart, mert rettegett, hogy valamit rosszul csinál és kinevetik. Sok sikerélménye van ma már, ami nagyon ösztönzőleg hat rá élete minden területén.

Régebben hiába mondtuk neki, hogy ő sem rosszabb az osztály “nagymenőitől”, nem hitte, és azt a gyerekek ki is használták, folyamatosan piszkálták, csúfolták valamiért. Amióta az önbizalma helyre billent, megszűntek ezek a problémák, sőt már ő tanítja a többieket a gyengébbek elfogadására.

KÖSZÖNÖM METAMORF TECHNIKA,mert nem csak a gyerekek de a szülők élete is könnyebb általa. Mindenkinek jó szívvel ajánlom,nagyon hasznos befektetés és ami fontos, hogy CSAK NYERNI LEHET vele!

pexels-photo-207653

A másik kis unokám 9 éves, mostanában sajtkukac, és nagyon sértődékeny. A tanulással és az iskolai magatartással is gondok vannak. Valahogy az eddig szívesen tanuló gyerek most a segítségek ellenére is elutasító, és arról panaszkodik, hogy valahogy nem megy neki semmi, pedig ő “jó ” akar lenni, de nem sikerül.

Őt eddig csak kétszer kezeltem, de már elindult valami a tanulásban való hozzáállásában. Már magától leül,és nekilát a házi feladatoknak, mert rengeteg van, és egy fél órás szünettel folytatja. Ilyesmiről eddig szó sem lehetett könyörgés, szülői szigor nélkül.

Én nagy reményeket fűzök ez esetben is a METAMORF-hoz, 5 kezelés után írok újra a fejleményekről, de ha így haladunk mint eddig, akkor most is megtörténik a “csoda”.

Név nélkül (név a “szerkesztőségben” 🙂 )

IMG_20180708_134844_20180709163056376 1

Józsa Attila vagyok. Több évtizedes útkeresésem során sok módszert, eszközt tanultam és próbáltam ki annak reményében, hogy közelebb visz magamhoz, és amivel esetleg másoknak is hozzájárulás lehetek. Használt módszereim célja, hogy az élet örömtelibb, könnyedebb, boldogabb legyen, megszabadítson minden elképzeléstől, hiedelemtől, korláttól, ami nem mi vagyunk. Ez tudatosság nélkül csak egy darabig megy – talán. Metamorf masszázzsal, Access Barssal, Access testkezelésekkel és Energetikai Ránctalanítással – testfiatalítással várlak szeretettel. 

Ha kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, tedd fel most!

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet