Traumák, blokkok, korlátozó hiedelmek oldása különböző módszerek segítségével

Gyermekkori traumák oldása metamorf masszázzsal

A metamorfózis szó átalakulást, átváltozást jelent.

Életünk során – fejlődésünk érdekében – sokszor kell átalakuláson keresztülmennünk azért, hogy fejlődni tudjunk, tovább tudjunk lépni. Azonban néha elakadunk, megrekedünk. Magunk se tudjuk miért, valamiért nem tudunk tovább haladni utunkon. Ilyen helyzetekben is nagy segítség lehet a metamorf masszázs.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Kíméletesen szabadítja meg a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre.

Mindennapjainkban különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak tudatunk legmélyén (csalódás, félelem, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb). Ezekre sokszor tudatosan már nem is emlékszünk, de teherként továbbra is cipeljük őket magunkban. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, így erőteljes hatással vannak tudatunkon keresztül a mindennapi életünkre is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattinkban is elraktározódik. A legtöbb megrázkódtatás, lelki sérülés gyermekkori traumák eredménye.

A metamorf masszázs segít mindhárom múlt-síkon feloldani a problémákat: segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.

A metamorf masszázs a múltbéli traumák feldolgozásának nagyon hatékony módszere. Saját (és kiderült, másoké is) tapasztalatom, hogy az éppen feldolgozásra kerülő érzelmek sűrűn képek formájában is megjelennek. Ez nem törvényszerű, ezért ha nem tapasztalsz hasonlót, az nem azt jelenti, hogy a metamorf kezelés ne lenne hatékony! Gyakran fizikai fájdalom is tapasztalható, ami a kezelés végére tova száll. (A fájdalom oka a blokkok oldódása, nem pedig a kezelő személy esetleges “durvasága”.)

Bejelentkezéshez kattints ide >>


Fizikai, lelki, szellemi blokkok, nézőpontok, hiedelmek oldása Access Bars® segítségével

Az Access Bars® egy rendkívül gyors, fájdalommentes módja annak, hogy a korlátozó nézőpontjainkat, gondolatainkat töröljük. Ezek azok a dolgok, amik megakadályoznak abban, hogy változtassunk az életünkön, legyen szó pénzről, kapcsolatokról, egészségről, bármiről. A Bars nem gyógyítás; sokkal inkább a tudatosságról szól.

A Bar pontokat, sávokat jelent, az Access pedig hozzáférést. Tehát a kifejezés lefordítva: “hozzáférés a Bárokhoz”

32 Bar pont van a fejünkön, melyek érintésével e pontok mögött, az agyban törlődnek az ott tárolt nézőpontok és minden más, ami akadályozza a befogadást.

A kezelés elcsendesíti a csapongó elmét, csökkenti a stresszt és a testi és lelki fájdalmakat, segít a béke és nyugalom elérésében, kedvezően hat a depresszióra és a fóbiákra. Hatására több öröm, több könnyedség jelenik meg az életedben.

Legrosszabb esetben egy kellemes, pihentető masszázs érzetét hagyja maga után, legjobb esetben az életed képes megváltoztatni.

Próbáld ki, jelentkezz be Bars kezelésre, de az egy napos képzés során könnyedén el is sajátíthatod, így mindig kéznél lesz, bármikor használhatod!

Kapcsolatfelvételhez kattints ide >>


Eredeti orosz szellemi gerinc-helyreállítás kezelés

Hátgerincünk tárolja a különböző születés előtti mintákat és felveszi az összes mentális, emocionális és fizikai információkat, amelyekkel életünk folyamán találkozunk. Amit a hátgerinc tárol azt ki is sugározza a vele összeköttetésben álló rendszerbe, tehát testünkbe, érzelmeinkbe és gondolkodásunkba.
Blokkokat alkotnak a hátgerincben és ez által egyensúlyzavart okoznak az életenergia áramlásában. Így az egész lelki, szellemi és testi működés kiesik az egyensúlyból, rendből. Ez kifejezésre is jut csökkentett vitalitás és különböző betegségek formájában.

A pszichénkben kialakulnak mentális feszültségek: félelem, agresszió, harag, kisebbségi érzés önbizalomhiány és a régi idejétmúlt mintákat sem tudjuk elengedni. A hátgerincünk erre úgy válaszol, hogy meggörbül, elcsúsznak a csigolyák, terhelődnek vagy elcsúsznak a porckorongok. Becsípődnek az idegek, amik a szerveket, sejteket látják el információval és ez anyagcsere és működészavarokhoz vezet.

A legtöbb probléma az emberek belső világában lévő diszharmóniára vezethető vissza. Harmónia és diszharmónia vagy rend és káosz. Ebből a diszharmóniából adódóan további blokkolások alakulnak ki a gerincben, ami lokális/helyi fájdalmakat okoz, amik azután láncreakcióként egy ferde téves testtartáshoz vezetnek! További látható kifejeződései ennek: megváltozik a test statikája, gerincferdülés, ferde nyak, süllyedt csípő, lábhossz különbség, eltérő magasságban lévő lapockák, púposodás, görnyedés. Ezek különböző betegségtünetekhez vezetnek.

A krónikus hátfájás az egyik leggyakoribb fájdalom, szinte minden korosztály érintett. Egy görbe ferde test nem képes egészséges maradni, mivel a téves testtartás következményeként további blokkok és kopások alakulnak ki a testben.

 

Kapcsolatfelvételhez kattints ide >>