Ülőmunkát végzel? Fáj a hátad, derekad, nyakad? Gerincproblémáid vannak?

A szellemi gerinc helyreállítás segíthet csökkenteni a panaszaid, hatékony kiegészítője lehet az orvosi ellátásnak – és semmiképpen nem helyettesíti azt.

A krónikus hátfájás az egyik leggyakoribb fájdalom, szinte minden korosztály érintett. Egy görbe ferde test nem képes egészséges maradni, mivel a téves testtartás következményeként további blokkok és kopások alakulnak ki a testben.

Orosz információs gyógyászat

Az orvostudomány túlnyomórészt a fizikai formát, a testet kezeli, pedig az csupán az utolsó láncszem. Ezért a javulás olykor az orvosi kezelés ellenére sem bizonyul tartósnak.

Az orosz információs gyógyászat abból indul ki, hogy minden betegség, sőt még a szerencsétlen körülmények is információs szintről (információs mezőből, az ember morfikus mezőjéből) indulnak ki, tehát először itt kell korrigálni őket.

Az orosz információs gyógyászat egyetlen “gyógyszere” az egyéni tudat, az elme.
Az orosz gyógytechnikákkal végzett munka segítségével és az egészséges életvitelre történő átállással mindenki regenerálhatja a szervezetét, helyreállíthatja az egészségét és szerencsés eseményeket teremthet az életében.

Sokan kételkednek abban, hogy maguk irányíthatnák a valóságukat és az egészségüket, de most az egyszer tegyük fel, hogy mégis csak nyílna erre lehetőség: Milyen rég vágyott kívánságot, milyen rég vágyott gyógyulást váltanál valóra?

Árulónk a kétség, attól foszt meg,
mit könnyedén elérnénk, ha volna merszünk


Shakespeare

Az emberi tévedések tárháza végtelen. Idővel bebizonyosodott, hogy amit lehetetlennek gondoltunk korábban, mára már mindennapi életünk részét képezi. Csak néhány közülük:

“A repülőgépek borzasztóan izgalmas kis játékszerek, csak nem katonai szempontból”

Ferdinand Foch marsall, a stratégia professzora

“A telefonnak mint kommunikációs eszköznek túlságosan sok komolyan megfontolandó hiányossága van. Ennek a készüléknek természeténél fogva semmi gyakorlati értéke sincsen számunkra”

Western Union, belső jelentés 1876

“Elképzelhetetlen, hogy egy drót nélküli zenedoboznak kereskedelmi értéke lenne”

Egy potenciális befektető a rádió feltalálásáról az 1920-as években

“Ki az ördög akarná hallani, ahogy a színészek beszélnek?”

Warner fivérek a hangosfilmről, 1927

Nehezebbek, mint a levegő? A repülőgépek elképzelhetetlenek”

Lord Kelvin, a Királyi Természettudományos Társaság Elnöke, 1895

“Szerintem az egész világon legfeljebb 5 számítógépre lenne kereslet”

Thomas Watson, az IBM elnöke, 1943 (2015: több mint 5 milliárd személyi számítógép felhasználó)

“Az elektronikus levél teljességgel eladhatatlan termék”

A Sharp Associates egyik igazgatója, 1979 (Ma a világban naponta több mint 200 millió emailt küldenek)

Hátgerincünk tárolja a különböző születés előtti mintákat és felveszi az összes emocionális, mentális és fizikai információkat, amelyekkel életünk folyamán találkozunk. Amit a gerinc eltárol, azt ki is sugározza a vele összeköttetésben álló rendszerbe, tehát testünkbe, érzelmünkbe és gondolkodásunkba. 

Az évek múlásával a születésünk előtt betáplált mintákhoz rengeteg külső befolyás társul, pl. hitvilágunk, érzelmi minták, szokásaink és ezek beépülnek az ember tudatába és tudatalattijába. Blokkokat alkotnak a hátgericben, és ez által egyensúlyzavart okoznak az életenergia áramlásában. Így az egész lelki, szellemi és testi működés kiesik az egyensúlyból – a rendből. 

A legtöbb probléma az emberek belső világában lévő diszharmóniára vezethető vissza. Harmónia és diszharmónia vagy rend és káosz. Ebből a diszharmóniából adódóan további blokkolások alakulnak ki a gerincben, ami lokális/helyi fájdalmakat okoz, amik azután láncreakcióként egy ferde téves testtartáshoz vezetnek! További látható kifejeződései ennek: megváltozik a test statikája, gerincferdülés, ferde nyak, süllyedt csípő, lábhossz különbség, eltérő magasságban lévő lapockák, púposodás, görnyedés. Ezek különböző betegségtünetekhez vezetnek.

 

Nem csak az oroszok mondják, hogy a “betegségek, rendellenességek” oka nem más, mint a normától, azaz az Isteni mintától való eltérés. A szellemi gerinc helyreállítás nem gyógyítás, hanem az eredeti, a norma állapotának visszaállítása információs szinten. 

A szellemi felegyenesítés csodája sokkal több annál, mint csípőkorrekció, lábhossz kiegyenlítés és a fizikai fájdalommentesség és jólét. Egy egy fantasztikus lehetőség, hogy az érzéseket, gondolatokat és az ember egész életét megváltoztassák – áttranszformálják. Egy szellemi ébresztő hívás, az emberi szellem felegyenesítése, felébresztése. Az intelligens szellem az ő feltétel nélküli szeretetével kizárólagosan csakis ahhoz segít bennünket, hogy meggyógyuljunk, amennyiben felelősségteljesen szabad akaratunknál fogva és teljes szívből megengedjük a gyógyulást. 

A kezelés ára: 8 000 Ft/alkalom

3 alkalmas bérlet: egy összegben, előre fizetve 21 000 Ft

A kezelés időtartama: kb. 30 perc

Helyszín: Budapest XIV., XXI. vagy saját otthonodban

Bejelentkezés: Józsa Attila, 06 30 455 2974 vagy attila@eljjobban.hu email címen