Energetikai Facelift

Ránctalanító, test fiatalító kezelés

Energetikai ránctalanító, test fiatalító kezelés

Minden fix nézőpontunk ráncot képez az arcunkon, testünkön. Ezzel a kezeléssel az öregedés (ráncosodás) mögött rejlő nézőpontokat is töröljük, ezáltal az arcunk, egész testünk simább, feszesebb, fiatalosabb lesz. 

 

Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad anélkül, hogy botoxot kellene injekciózni a testedbe vagy akupunktúrás tűkkel megszurkálni, vagy más traumát teremteni a testedben?

Az Access Energetic Facelift az öregedés jeleit képes visszafordítani az arcon és a testen, műtéti eljárások, krémek, gépek, és egyéb mesterséges beavatkozás nélkül. Az arc, nyak és dekoltázs finom érintésével 28 féle különböző energiával dolgozik, mely áttranszformálja, újrastruktúrálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt.

Átstrukturálja a bőrt, eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, fiatalít, feszesít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet. Hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt.

 

Már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, tartós eredmény 10-20 kezeléssel érhető el.

facelift
Image Title

KOLLAGÉN – A FIATALSÁG ŐRE

Tudtad, hogy a kollagénnek kulcsfontosságú szerepe van a fiatalság megőrzésében?
Turbózd fel a Facelift kezeléseket a prémium minőségű

BEAUTIFUL COLLAGEN

szépségvitaminnal!