Energetikai Facelift

Ránctalanító, test fiatalító kezelés

Az Access Consciousness® Energetikai Ránctalanítás kezelést világszerte alkalmazzák termálfürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban, kozmetikai szalonokban.

Minden fix nézőpontunk ráncot képez az arcunkon, testünkön. Ezzel a kezeléssel az öregedés (ráncosodás) mögött rejlő nézőpontokat is töröljük, ezáltal az arcunk, egész testünk simább, feszesebb, fiatalosabb lesz. 

Miben segíthet?

Az Access Energetic Facelift® az öregedés jeleit képes visszafordítani az arcon és a testen, műtéti eljárások, krémek, gépek, és egyéb mesterséges beavatkozás nélkül. Az arc, nyak és dekoltázs finom érintésével 28 féle különböző energiával dolgozik, mely áttranszformálja, újrastruktúrálja és újrateremti a testet sejtszinten, DNS-szinten, kromoszóma-szinten egyaránt.

  • Átstrukturálja a bőrt
  • eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait
  • fiatalít, feszesít
  • megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet
  • hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt.

Már az első kezelés alkalmával észrevehető a változás, tartós eredmény 10-20 kezeléssel érhető el.

Kipróbálnád?

Ha gondolkodtál már szépészeti beavatkozáson, de inkább a természetes módszerek híve vagy, akkor gyere és próbáld ki az Energetikai Faceliftet. Az Energetikai Ránctalanítás egy olyan kezelés, ami lehetővé teszi, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad anélkül, hogy botoxot kellene injekciózni a testedbe vagy akupunktúrás tűkkel kellene megszurkálni, vagy más traumát kellene teremteni a testedben.

Már egyetlen kezelés is hozhat látható eredményeket. Ha ki szeretnéd próbálni, gyere el egy kezelésre. 

A kezelés ára: 15 000 Ft/1 óra

Bejelentkezés:

06 70 366 0761
kati@eljjobban.hu

Bakonyi Béláné, Kati

06 70 366 0761
kati@eljjobban.hu
06 30 455 2974
attila@eljjobban.hu

Józsa Attila

06 30 455 2974
attila@eljjobban.hu