Access Testkezelések – Könnyebbség a testednek

Te nem a tested vagy. A testeddel való azonosulással korlátok közé szorítod magad, mint ahogy azzal is, ha próbálod megtagadni; ha szükségtelennek, tehernek  tartod – például a spirituális fejlődésed miatt.

A testednek saját tudatossága van. Ha kérdezed, válaszol. Mi lenne, ha megtanulnál a nyelvén beszélni?

Az Access testkezelései arra valók, hogy a testünkre erőltetett, hamis nézőpontokat, korlátozásokat, bántalmazásokat feloldja. Vajon mekkora hozzájárulás, könnyebbség lenne a testednek, ha nem büntetnéd tovább azokkal a korlátokkal amiket rátettél?

Az alábbi testkezelésekre kattintva tudod elolvasni a részletes leírást, a kezelés lehetőségeit.

 

 • A testednek megvan az a képessége, hogy (re)generálja önmagát, de sajnos megvan az a nézőpontunk, hogy a testnek meg kell halni. Az öregedési folyamat leáll, ha elengeded a fix nézőpontjaidat. Minden fix nézőpont bezárja a testedet az öregedés folyamatába. Ha megcsinálod az MTVSS-t 20-30 alkalommal, akkor az egész testszerkezeted megváltozik. Ezek a kezelések annyira dinamikusak, hogyha valóban használod őket, akkor több változáson mennél keresztül, mint amire hajlandó vagy.

  Ezzel a kezeléssel mindenféle dolgot meg lehet változtatni a testedben. Az MTVSS az Access egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze.

  Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, pláne, ha az ízületeket kezelik vele. Az MTVSS  fel tudja oldani mindazt a változást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

  Ezt a kezelést előképzettség nélkül meg is tanulhatod, részletekről itt érdeklődj! >>

 • Ezt a testkezelést érzelmi traumák oldására használjuk Ezen kívül hatásos lehet olyan helyzetekben is, amikor fizikai zavar, a fájdalom okozója egy trauma, különösen olyan baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag, vagy érzelmileg.

  A háromszoros sorozatrendszereket úgy vehető észre valakinél, hogy folyamatosan visszatérnek ugyanahhoz a történethez újra meg újra. Akik megszállottan beszélnek ugyanarról a témáról, újra és újra és újra, biztosan ettől szenvednek.

  Ismersz valakit, akit baleset ért, vagy elvesztett valakit, és állandóan erről beszél? Úgy beszélnek róla, mintha csak tegnap történt volna, még akkor is, ha évekkel ezelőtt történt. Vagy emberek akik elváltak és tíz év múlva is a válásukról beszélnek. Nem tudnak élni, mivel beleragadtak ebbe. Visszatérnek újra és újra. Nem képesek túllépni. Bezárták ezeket a testükbe és egy bizonyos esemény beindítja őket és a test ismételten megéli.

  Ezt a kezelést előképzettség nélkül meg is tanulhatod, részletekről itt érdeklődj! >>

 • Túlterhelt és kimerült izmokon használt kézrátét. A túl feszes izmú személynél biztosan van anaphilaktikus sokk és ez a kezelés segíthet. Ha valami trauma fordul elő, szintén segít ez a kezelés. Ahogy az emberek öregebbé válnak egyre rugalmatlanabbá teszik testüket.Lényegében bezárják testüket az anaphilaktikus sokkba, ahol a testük az öregedés rendszereit kezdi teremteni.

  Anaphilaktikus sokk, ahogy itt használjuk a kifejezést, egy kevésbé drasztikus változata annak, amikor méhcsípés ér egy arra allergiás személyt. Valószínűleg alkalmazhatod méhcsípésre is, és működik is.

  Ezt a kezelést előképzettség nélkül meg is tanulhatod, részletekről itt érdeklődj! >>

 • A fizikai traumák hatását és hegesedést visszafordító kézrátétes kezelés.

  A sejtmemória kezelés célja, hogy kikulcsolja a sejteket abból a nézőpontból, amibe beleragadtak, hogy visszamehessenek az eredeti “dolgukhoz”. A kezelés hatására kiszabadulnak a káros emlékek a sejtből. Kitöröljük a trauma emlékét, amit a sejt nem engedett el.

  Ez egy rendkívül dinamikus kezelés, és látszólag csodákat teremt, az által, hogy lehetővé teszi a testnek, hogy a gyógyulást válassza. Nagyon erőteljes embereken és állatokon egyaránt.

  Ezt a kezelést előképzettség nélkül meg is tanulhatod, részletekről itt érdeklődj! >>

 • Előző életekbéli blokkok és lenyomatok oldása.
  Kauzális azaz a nemteremtetté tevés ajándéka a fizikai valóságban:

  Hiszed, hogy mindennek oka van, így beletörődve a dolgokba megállítjátok magatokat a teremtésben? Hogy a múlt egyenlő a jelennel?

  Vannak tehát ezek a kauzális bebörtönzések, inkarnálódások, amelyek az ok -okozat, olyanok ezek mint egy börtön ,amibe bezártak,annak a börtöne,hogy mi lehetséges és mi nem , és nem tehetsz semmi mást ,csak azt amiről, elhiszed, hogy lehetséges, mert ebbe vagy bebörtönözve.
  Ez az, ahol megsemmisíted a varázslatot, ahol eltörlöd a lehetőségeket – ami az összes létező lehetőséghez vezetne. Tehát megállítod megad a teremtésben .
  Ezzel a testekezeléssel törölhetőek előző életeink lenyomatai, blokkjai.

  Ezt a kezelést előképzettség nélkül meg is tanulhatod, részletekről itt érdeklődj! >>

 • A biomimetikus mimikri energetikai testkezelés azt változtatja meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna.

  Vagyis azt törli el, hogy mások életét, szokásait, mintáit, betegségeit, hülyeségeit, pénzügyi problémáit másold vagy kövesd.

  Ez az egyik legdinamikusabb testkezelés hogy kilépj más valóságából, és a saját utadat járd, a saját életedet teremtsd.

  90%-os agykapacitás

  A biomimetikus mimikri testkezelés után futtatható a “90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása” program, amely kifejezetten ajánlott intenzív szellemi munkát végzőknek, diákoknak, illetve mindenkinek, aki növelni szeretné a szellemi teljesítőképességét, az agyi kapacitását. Vizsgaidőszakban kifejezetten nagy hozzájárulás a sikeres eredményhez.


  Ezt a kezelést előképzettség nélkül meg is tanulhatod, részletekről itt érdeklődj! >>

 • Mennyi minden van, amit egyszerűen nem akarunk, észrevenni ezért arra utasítjuk a szemünket, hogy azokat ne lássa meg soha? A szemünk, ami nemcsak a lélek tükre, hanem ablak a világra nem csak kifelé néz, hanem befelé is nyel.
  Elnyeli a világ összes fájdalmát és traumáit, amit magunkra vettünk. Még mi mindent csinál a szemed?

  Itt az idő elengedni, oldani ezeket, hogy könnyedén, világosan, örömmel érzékeljük magunkat, másokat, a Földanya energiáit, bármit, amit szeretnénk, s ami utunkba kerül.

  Ez a kezelés segíthet a látás helyreállításában illetve homlok és arcüreg problémák esetén is.

  Ezt a kezelést előképzettség nélkül meg is tanulhatod, részletekről itt érdeklődj! >>

A kezelések ára: 10 000 Ft/alkalom 

3 alkalmas bérlet: 27 000 Ft

A kezelések időtartama: 45-90 perc között

Helyszín: Csepelen, kivételesen házhoz is megyek

Bejelentkezés: Józsa Attila, 06 30 455 2974 vagy attila@eljjobban.hu email címen