Kezelések

Access Bars®

Az Access Consciousness egy rohamosan fejlődő személyiségfejlesztő módszer, melynek lényege, hogy leválasszon és szabaddá tegyen minden olyan bírálattól, fix nézőponttól, hiedelemtől,​ amik jelenlegi életed meghatározói, korlátjai, és ​ ami nem engedi, hogy a​ korlátlan lehetőségeket beengedd az életedbe​.

Abban segít, hogy akként a végtelen lényként kezdj el létezni, aki valójában vagy​.

A határaid kitágulnak, a tudatosságod növekszik, képességeid kibontakoznak, és egyre több csodát tapasztalsz meg az életedben.
​Minden testi, lelki, szellemi probléma esetén segíthet azáltal, hogy a berögzült minták, hiedelmek törlődnek. A Bars hatására elindul az áramlás az életedben.​

Ehhez egy nagyon egyszerű eszköz áll rendelkezésünkre, mégpedig az Access Consciousness rendszerének alapja, a Bars. A “Bar”-ok futtatása​ a 32 fejen található pon​t gyengéd érintését jelenti.

A test megfelelő működésének helyreállítása

MTVSS – A test megfelelő működésének helyreállítása DNS szinten. ​Az Access rendszerén belül az egyik legerősebb, legsokoldalúbb kezelés. Oldja azokat a nézőpontokat, ítéleteket, amiket magadra vettél.

Mire jó?

Ízületek rendbetétele, fizikai erőnlét fokozása, felépíti és aktiválja az immunrendszert, visszafordítja az öregedési folyamatokat, feloldja a fájdalmat, szenvedést, betegséget, korlátokat teremtő összes hitrendszert, a szervrendszerek energetikáját a helyes üzemmódra hangolja, DNS szinten tisztít, megújít.

Hatalmas hatással lehet az immunrendszerre, pláne, ha az ízületeket kezelik vele. Az MTVSS  fel tudja oldani mindazt a változást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

Látás helyreállítása

Mennyi minden van, amit egyszerűen nem akarunk, észrevenni ezért arra utasítjuk a szemünket, hogy azokat ne lássa meg soha? A szemünk, ami nemcsak a lélek tükre, hanem ablak a világra nem csak kifelé néz, hanem befelé is nyel.
Elnyeli a világ összes fájdalmát és traumáit, amit magunkra vettünk. Még mi mindent csinál a szemed?

Itt az idő elengedni, oldani ezeket, hogy könnyedén, világosan, örömmel érzékeljük magunkat, másokat, a Földanya energiáit, bármit, amit szeretnénk, s ami utunkba kerül.

Ez a kezelés segíthet a látás helyreállításában illetve homlok és arcüreg problémák esetén is.

Energetikai ránctalanítás

Az Access Consciousness Energetikai Facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatása van az egész testen. 

Lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad anélkül, hogy botoxot kellene injekciózni a testedbe vagy akupunktúrás tűkkel megszurkálni, vagy más traumát teremteni a testedben?

Az Access Consciousness™ Energetikai Ránctalanítás kezelés egy gyengéd eljárás, amit már világszerte alkalmaznak termál fürdőkben, masszázs szalonokban, fiatalító központokban, plasztikai sebészeti rendelőkben és wellness központokban. Egyre terjed magánszemélyek körében , akik otthoni körülmények között választják ezt a természetes szépítő eljárást.

Több tudatosság, több öröm, több könnyedség

Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokk oldó technika, mely kíméletesen szabadítja meg a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre.

A metemorfózis görög eredetű szó, átváltozást, átalakulást jelent. 

Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok is alkalmazták ezt a technikát, amit később Gaston Saint-Pierre foglalta rendszerbe.

A metamorf masszázs segít megszüntetni a félelmeket, megszabadít a komor, negatív gondolatoktól, a nyomasztó érzések megszűnnek, életkedvünk visszatér. Megváltoznak céljaink, erősödik a jövőbe vetett hitünk, ezért életkörülményeink is javulni kezdenek.

A metamorf masszázs egyéni kezelésként és tanfolyam formájában is elérhető – kevesebb mint 2 kezelés árából meg is tanulhatod. A metamorf masszázsról részletesebb leírást itt találsz. 

Szellemi gerincállítás

Orosz információs gyógyászat

A szellemi gerinc helyreállítás segíthet csökkenteni a panaszaid, hatékony kiegészítője lehet az orvosi ellátásnak – és semmiképpen nem helyettesíti azt.

A “betegségek, rendellenességek” oka nem más, mint a normától, azaz az Isteni mintától való eltérés. A szellemi gerinc helyreállítás nem gyógyítás, hanem az eredeti, a norma állapotának visszaállítása információs szinten. 

A szellemi felegyenesítés csodája sokkal több annál, mint csípőkorrekció, lábhossz kiegyenlítés és a fizikai fájdalommentesség és jólét. Egy egy fantasztikus lehetőség, hogy az érzéseket, gondolatokat és az ember egész életét megváltoztassák – áttranszformálják. Egy szellemi ébresztő hívás, az emberi szellem felegyenesítése, felébresztése. Az intelligens szellem az ő feltétel nélküli szeretetével kizárólagosan csakis ahhoz segít bennünket, hogy meggyógyuljunk, amennyiben felelősségteljesen szabad akaratunknál fogva és teljes szívből megengedjük a gyógyulást. Itt találsz még információt erről a kezelésről.

További Access testkezelések

Sejtmemória

A fizikai traumák hatását és hegesedést visszafordító kézrátétes kezelés.

A sejtmemória kezelés célja, hogy kikulcsolja a sejteket abból a nézőpontból, amibe beleragadtak, hogy visszamehessenek az eredeti “dolgukhoz”. A kezelés hatására kiszabadulnak a káros emlékek a sejtből. Kitöröljük a trauma emlékét, amit a sejt nem engedett el.

Ez egy rendkívül dinamikus kezelés, és látszólag csodákat teremt, az által, hogy lehetővé teszi a testnek, hogy a gyógyulást válassza. Nagyon erőteljes embereken és állatokon egyaránt.

Ezt a kezelést előképzettség nélkül meg is tanulhatod, részletekről itt érdeklődj! >>

A kezelések ára: 10 000 Ft/alkalom

3 alkalmas bérlet: 27 000 Ft – egy összegben, előre fizetve

Metamorf masszázs tanfolyam: 15 000 Ft

 

A kezelések időtartama: 45-90 perc között

Helyszín: Budapesten Zuglóban, a Stadionok közelében és Csepelen, kivételes esetekben házhoz is megyek

Bejelentkezés: Józsa Attila, 06 30 455 2974 vagy attila@eljjobban.hu email címen