Emotion Code

Az Emotion Code sok olyan esetben használható sikerrel, amikor valamilyen okból kifolyólag nem lehetséges kommunikálni a klienssel; például csecsemők vagy éppen állatok kezelése esetén, vagy olyan helyzetekben, amikor nem feltétlen kell ránézni a blokkot okozó problémára. Legalábbis nem annyira mélyen. :)®

energy

A The Emotion Code az úgynevezett “bennragadt, visszamaradt érzelmek” oldásának egy gyors és hatékony módszere. A bennragadt érzelem tulajdonképpen egy energia blokk; múltbéli negatív események hatására a testben rekedt káros energia. Ahol ilyen blokk van a testünkben, azon a területen ahol ilyen blokk van a testünkben, az energia áramlása megváltozik, az energia hiány hatására pedig különböző fizikai/pszichés tünetek, betegségek  jelentkezhetnek. Az Emotion Code segítségével pillanatok alatt megkereshetjük majd oldhatjuk ezeket a blokkokat.

“Az Emotion Code egy energiagyógyászati technika, mely segít megtalálni és felszabadítani a bennragadt érzelmeinket – a múltbeli negatív eseményekből származó, testben rekedt káros energiákat. A bennragadt érzelmek depressziót, szorongást okozhatnak, és elzárnak bennünket a szeretettől és boldogságtól, valamint hatásukra elválasztva érezzük magunkat másoktól. Mivel a bennragadt érzelmek – éppúgy, mint a test többi része – energiából vannak, hatást gyakorolnak a fizikai szövetekre, és állandó fájdalmat, vagy akár daganatos betegségeket is okozhatnak. A bennragadt érzelmek kioldása, kiszabadítása olyan körülményeket teremt, melyek között a test képes gyógyulásnak indulni – így a fizikai és érzelmi nehézségek gyakran megszűnnek, vagy sokkal inkább kezelhetővé válnak.”

Dr. Bradley Nelson

A módszer annyira egyszerű, hogy akár egy gyerek is könnyedén elsajátíthatja. A beragadt érzelmek beazonosítása is a kineziológiában is használatos izomteszt segítségével történik.

A bennragadt érzelmek hatására helytelen következtetésekre jutsz, túlreagálsz ártatlan megjegyzéseket, félreértelmezed mások viselkedését, tönkreteszed az emberi kapcsolataidat. Ráadásul a bennragadt érzelmek depressziót, szorongást és más nem kívánt érzelmeket hozhatnak létre, amelyektől úgy tűnik nem tudsz megszabadulni. Zavarhatják a szerveid és szöveteid optimális működését, megzavarják a fizikai egészségedet, testi fájdalmakat, fáradtságot és betegséget okozva.
Dr. Bradley Nelson

Bennragadt érzelmek oldása

A bennragadt érzelmek oldására személyes konzultáció alkalmával kerül sor, bár az oldáshoz nem szükséges a személyes kontaktus, elvégezhető a közreműködésed nélkül is.

Milyen esetekben segíthet az Emotion Code?

Depresszió, allergiák, cukorbetegség, impotencia, álmatlanság, anyagi nehézségek, súlyproblémák, sikertelenség, függőségek, stb.

Személyes tapasztalatok

2014.07.07

Ez az eset kisfiam 11 hónapos korában történt. Vele született vesemedence tágulata van (azaz csak volt, de erről későb). Az orvosok azt mondták, egyelőre nem kell csinálni vele semmit, csak figyelni kell. Két éves korára kinövik. De én nem akartam addig várni. Miért is aggódjunk, ha nem muszáj? Megnéztem Zsombinak van e olyan beragadt érzelme, aminek köze lehet ehhez a problémájához.  Összesen 4 ilyen érzelem volt, amiből kettő örökölt. Kettőt oldottam még márciusban. Bár a tesztelés során kiderült, hogy van még azon a két érzelmen kívül több is, nem foglalkoztam vele -nem tudom miért. Ennek tudható be, hogy a márciusi vizsgálat alkalmával semmi se változott. A napokban jött el az idő, hogy megnézzem újra és oldjam a többi beragadt érzelmet is. Megtörtént. Ma volt az újabb vizsgálat. Az UH-n nyoma sincs semmilyen rendellenességnek, a tágulat eltűnt. 

A második eset is Zsombival kapcsolatos. A probléma az volt, hogy nem hízott már március óta. Gondoltam megnézem most is, mi a helyzet a beragadt érzelmekkel. Volt kettő. Egyik a sokk/megrázkódtatás volt. Ez az érzelem kb. 7 hónapos korában ragadt be. Pontosan attól a pillanattól nem hízott szinte semmit. Az érzést pedig valószínűleg az váltotta ki nála, hogy egy babapiskótától, amit a szájába tömött, majdnem megfulladt. A beragadt érzelmet oldottam. Azóta egy hét telt el, és kb. fél kg-ot hízott.

Ingyenes blokk oldás

Ez az én ajándékom neked. 🙂

Élj vele! Ha úgy gondolod, hogy neked nincs mit oldani (egyébként biztos, hogy van.. 🙂 ), akkor azért, ha tudod, hogy van mit, akkor azért. Ha kíváncsi vagy, kíváncsiságból, ha kételkedsz, akkor pedig azért. Biztos meg van az okod neked is, miért élj ezzel a lehetőséggel.

Heti egy alkalommal végzek ingyenes oldást, alkalmanként maximum 10 főnek. A blokkok oldására nem szükséges a közvetlen fizikai kontaktus; az oldás a távolból történik. Ha úgy gondolod, szükséged lehet a blokk oldásra, töltsd ki az alábbi kérdőívet, hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a részletekért.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Miért szeretnéd az ingyenes oldást?(kötelező)

Kérek hírlevelet! (ingyenes)

Az ingyenes oldás kérésével hozzájárulsz, hogy hírlevelet küldjek neked.
Az érzelmi stresszoldás nem helyettesíti az orvosi ellátást, betegség esetén minden esetben fordulj orvoshoz! Nem vagyok hivatalos Emotion Code terapeuta, a módszert autodidakta módon a már említett könyvből tanultam meg.

Ha az Emotion Coderól szeretnél többet tudni, tájékozódj itt.