Ősz: elengedés

Tavasszal és nyáron a levelek a fa elengedhetetlen, létfontosságú részét képezik, hiszen az energiatermelés rajtuk keresztül (fotoszintézissel) megy végbe. Levél nélkül a fa képtelen volna létezni.

Az ősz beálltával, a napsütéses órák számának csökkenésével azonban egyre inkább teherré válnak: feleslegesen nagy energiát vonnának el a fától. Így  inkább lehullatja leveleit. A lombhullatás egy természetes elengedési folyamat, melynek során a növény az addig hasznos, de időközben teherré váló részétől megszabadul. 2003469968_1e8209b2f6_b

Megújulás elengedés által

A lombhullás kiváló szimbólum. Valahogy így kell(ene) működnünk nekünk is érzelmi, gondolati mintáinkkal, berögzült szokásainkkal kapcsolatban. Hiszen számos olyan mintánk van, amik korábban szolgáltak minket, mára azonban már feleslegessé váltak, továbbhaladásunkat akadályozzák. Mi mégis ragaszkodunk hozzájuk – az esetek többségében tudattalanul. A teherként ránk nehezedő mintákat időről időre el kell engednünk, hogy könnyedén, boldogan, betegségek nélkül haladjunk tovább saját utunkon.

Buddha ezt mondta az elengedésről:

Megtanulni élni nem más, mint megtanulni elengedni

Nehézséget az okozhat, ha nem tudjuk, mit is kellene elengedni. A szokásainkat, a mintáinkat láthatjuk ugyan, de a kiváltó ok mélyen a tudatalattinkban rejtőzik. A ThetaHealing® segítségével azonban könnyedén megkereshetjük az okot, elengedés után pedig azonnali, sok esetben drámai változásoknak lehetünk tanúi. Tapasztald meg te is, hogy ez bizony lehetséges!

ThetaHealing® konzultációra itt jelentkezz!