new_2Józsa Attila vagyok. Gyerekkorom óta foglalkoztat az, ami túlmutat a materiális világon. Rengeteg spirituális, pszichológia és önismereti könyvet olvastam, de a kérdéseimre aligha, vagy csak részben kaptam meg a választ – szerencsére. 🙂 A kérdésekből meg csak egyre több lett.

15 évesen találkoztam az agykontrollal, és az ott tanult technikákat azonnal alkalmazni kezdtem; így ismerkedtem meg a meditációval is. Meghatározó élmény volt életemben, és termékeny talajt biztosítottak a későbbi ismeretek, módszerek befogadására. Egy egészségügyi problémám kapcsán találkoztam a Reikivel még 2000 környékén, majd egy kis szünet következett. A Reiki nem oldotta meg az eredeti problémám, sok minden másban viszont hozzájárulás volt az életemhez. Végtelenül hálás vagyok ezért, mert ez volt az első nagyobb állomás Önmagam felé, amit követett a többi.

2012 – Szellemtudomány alap és haladó tanfolyam Váradi Tibor vezetésével

2013 – Theta Healing® Alap, Haladó, Teremtés és Bőség

2015 – Metamorf masszázs

2015 – Access Consciousness™ – Access Bars® kezelői tanfolyam, majd Access Bars® facilitátori képesítés, ami arra jogosít fel, hogy emlékeztessek másokat is arra, hogy “Tudnak amit tudnak” – egy tanfolyam keretein belül.

Az Access nem gyógyítás – a tudatosságról szól.

Az Access Consciousness™ kilóg a sorból – nem hasonlítható egyetlen más ismert módszerhez vagy technikához sem. Az első szembetűnő különbség az, hogy nincsenek dogmái, nincs semmi, amit el kellene fogadnod mint igazságot. Nem ad válaszokat, ellenben megtanít kérdésben élni. Amikor kérdésben élsz, nyitott vagy minden lehetőségre, olyanokra is, amikre korábban nem is gondoltál volna. A kérdések lehetőséget teremtenek, a válaszok beszűkítenek. Először kicsit furcsa lehet kérdésben élni, hiszen nem ehhez vagyunk hozzászokva. Kisiskolás korunktól kezdve arra kondicionálnak minket, hogy gondolkodás helyett előre gyártott válaszokat fogadjunk el igazságként. Egy előre gyártott világot kapunk – ahelyett hogy saját magunk fedeznénk fel azt és Önmagunkat.

Mi van akkor, ha mindaz amit a világról eddig tudsz, nem a valóság? Mi van, ha a világ, ami körülvesz minket, hazugságokra épül? Ha így van, mi más lehetséges ezen kívül? Mi van akkor, ha minden, amit eddig hittél Önmagaddal kapcsolatban, annak éppen az ellenkezője igaz?

Az Access Consciousness® első lépcsője a Bars.

A Bars

32 pont a fejeden, melyek gyengéd érintésével korlátozó gondolatok, hiedelmek ezrei kerülnek törlésre – egyetlen kezelés alkalmával.

Az Access Bars® egy energetikai kezelés, ami abban segít, hogy elengedj  mindent, ami miatt képtelen vagy a befogadásra. A Bars kezeléskor törlődnek a szükségtelen “fájlok” (nézőpontok, hiedelmek, amiket életeink során magunkra vettünk és eltároltunk) az agyunkból.

Hatását tekintve a legrosszabb esetben is egy mély, relaxáló fejmasszázs érzését hagyja maga után, de kellő nyitottság mellett az életed változtathatja meg.

Az egyéni Bars és Metamorf masszázs kezelések mellett Bars tanfolyamokat is tartok. A tanfolyam elvégzéséről oklevelet kapsz, ami feljogosít arra, hogy hivatalos Access Bars® kezelőként tevékenykedj.

“Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva érkezik el hozzám®