Hányféleképpen próbáltad már megváltoztatni az életed? Sikerült? Hajlandó lennél kipróbálni valami mást?

Access Bars®

Az Access Bars® alighanem az egyik legegyszerűbb “életmegváltoztatós” módszer. Gondolj vissza, hányféleképpen próbáltál már erőből változtatni az életeden? Hányszor futottál neki újra és újra? Mennyi időd és energiád ment rá erre? És mondd meg őszintén, sikerült? Kipróbálnál valami mást, még ha őrültségnek hangzik is?

Mi van, ha lehet ezt erőfeszítés nélkül, könnyedén is? És mi van akkor, ha ez nagyobb változást hoz az életedben mint eddig bármi más? 

Miben segít?

Hatékonyan, mellékhatások nélkül segít többek között fóbiák, depresszió, szenvedélybetegségek, testi fájdalmak esetén. A teljesség igénye nélkül ebben lehet még segítségedre: mélyebb alvás, több energia, nagyobb kreativitás, megszünteti a stresszt, segíti a pénzáramlást, harmóniát teremt, szex és párkapcsolatok, könnyebb tanulás, több öröm, több lehetőség.

Az  Access Bars® lehetővé teszi, hogy változásokat tudj létrehozni életed bármely területén. Ez egy olyan energetikai kezelés, mely során a fej meghatározott pontjait érintjük. A módszer az 1 napos képzésen könnyen megtanulható, és otthon alkalmazható.

Az Access Bars® több ezreknek segített már, hogy pozitív változásokat érjenek el életük számos területén, pl: egészségügyi, testsúly, pénz, párkapcsolat, stressz, stb. Eredménnyel használható tanulási nehézségek esetén is.  A kezelés hatására az agyféltekék összehangolódnak, így a figyelem és a tanulás is sokkal könnyedebbé válik.

 

Amit az Access Bars®-ról tudni kell

Gyere, tegyél egy próbát! 

Ha soha nem kaptál még Bars kezelést, most kipróbálhatod a 30 perceset mindössze 5000 Ft-ért! 

BARS

Tudtad, hogy 32 pont (Bars) van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Ezek törlésében, megsemmisítésében segít az Access Bars kezelés. 

Az Access Bars® nem testi gyógyítás, nem energia adás, bár energiaáramlás történik. Nem fejmasszázs, nem akupunktúra, bár külső szemlélőként úgy tűnhet. A kezelés az esetek többségében masszázságyon történik. A kezelő személy a fej meghatározott pontjait (bars) érinti.

Ezt mondták mások a Barsról

Nem győzök elég hálás lenni, és nem tudok eleget csodálkozni
Ági
Ez valami hihetetlen, hogy 3 kezelés után felfordult a világ körülöttem! Az elmúlt 3 hónap munkanélkülisége után elképesztő gyors változást hozott.
Judit
A technika gyors és ütős. Már rövid távon gyökeres változást hoz.
Kata
A kezelés nagyon megnyugtató, kellemes másfél óra volt. Utána pille könnyűnek éreztem az egész testem.
Kati
A kezelés után kiürült az agyamból a sok-sok feszültséget, aggodalmat okozó gondolat.
Anna
A kezelést követő napra a bizonytalanság bizonyos dolgokkal kapcsolatban eltűnt, letisztult minden.
Kati

Bars – amivel a változás kezdődik

Kutatási eredmények

A kezelés ára: 10 000 Ft/alkalom

3 alkalmas bérlet: 27 000 Ft

A kezelés időtartama: kb. 1 óra

Helyszín: Budapesten a XIV. kerületben a Stadionok közelében, vagy a XXI. kerületben

“Van két dolog, amivel bármit meg tudsz változtatni. A Bars és a választásaid”

Gary Douglas