Access Bars kezelés

Access Bars kezelés Budapesten a XXI. és a XX. kerületben, Szigetszentmiklóson és Szigethalmon is!

Az  Access Bars® lehetővé teszi, hogy változásokat tudj létrehozni életed bármely területén. Ez egy olyan energetikai kezelés, mely során a fej meghatározott pontjait érintjük. A módszer az 1 napos képzésen könnyen megtanulható, és otthon alkalmazható.

Tudtad, hogy 32 pont (Bars) van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el/befogadásra? Ezek a pontok tartalmazzák mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Ezek törlésében, megsemmisítésében segít az Access Bars kezelés. 

Az Access Bars® több ezreknek segített már, hogy pozitív változásokat érjenek el életük számos területén, pl: egészségügyi, testsúly, pénz, párkapcsolat, stressz, stb. Eredménnyel használható tanulási nehézségek esetén is.  A kezelés hatására az agyféltekék összehangolódnak, így a figyelem és a tanulás is sokkal könnyedebbé válik.

Az Access Bars® nem testi gyógyítás, nem energia adás, bár energiaáramlás történik. Nem fejmasszázs, nem akupunktúra, bár külső szemlélőként úgy tűnhet. A kezelés az esetek többségében masszázságyon történik. A kezelő személy a fej meghatározott pontjait (bars) érinti.

Hatását tekintve a legrosszabb esetben is egy mély, relaxáló fejmasszázs érzését hagyja maga után, de kellő nyitottság mellett az életed változtathatja meg.

Miben segít az Access Bars®?

Access Bars kezelés hatásai

 

 

A kezelés ára: 10 000 Ft/alkalom

3 alkalmas bérlet: 27 000 Ft

A kezelés időtartama: kb. 1 óra

Helyszín: Csepel – Sóterápium, vagy saját otthonodban

 

Lehetőséged van arra is, hogy egyszeri befektetéssel önmagadba, korlátlan számú Bars kezelést kapj és adj! Választanád? Az Access Bars egy 1 napos képzés során könnyedén elsajátítható. Tanuld meg te is, ismerőseid, családtagjaid igen hálásak lesznek érte! Kattints ide a részletekért!

Kezelésre az alábbi elérhetőségeim valamelyikén tudsz időpontot kérni:

Józsa Attila Access Bars facilitátor
Email cím: attila(kukac)eljjobban.hu
Telefon: 06 30 455 2974

vagy üzenj az alábbi űrlap segítségével:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Az élet célja, hogy jól érezd magad! Ezért jöttél ide, nem pedig a küszködésért, ne feledd!