Access Bars®

Az Access Bars® a változás gyors, könnyed és kellemes módja

Mit tud megváltoztatni?

fóbiák, depresszió, szenvedélybetegségek
testi fájdalmak, betegségek eltűnhetnek
az alvás minőségét – mélyebb alvás, több energia
nagyobb kreativitás
megszünteti a stresszt
segíti a pénzáramlást
harmóniát teremt
szex és párkapcsolatok területén
könnyebb tanulást tesz lehetővé
több öröm, több könnyedség, több lehetőség megjelenése

Mi a Bars®?

energetikai kezelés
a fejed 32 pontjának érintését jelenti
melynek hatására elektromos kisülések történnek az agyban
rendkívül kellemes folyamat
a változás, elengedés gyors és könnyed módja
a gondolataid elcsendesíti, kiürül a fejed
növeli a tudatosságod
törli a rögzült hiedelmeid
hatására elindul az áramlás az életedben
minden testi, lelki és szellemi problémán segíthet
csodát teremt az életedben

A Bars® a legjobb dolog, ami a fejeddel történhet.  A kezelés egy kellemes folyamat, ami kívülről úgy néz ki, hogy miközben egy masszázságyon fekszel, a fejed bizonyos pontjait érintem; összesen harminckettőt az egy óra alatt.

Ha kedved tartja beszélgetünk a kezelés közben, ha nem, nem. Te választasz. Zene nem fog szólni, én nem éneklek, mégis -vagy pont ezért 🙂 – kellemesen ellazulsz, talán még alszol is egy kicsit. Kis időre kiszakadsz a hétköznapi rohanásból. A kezelés közben valami változni fog, ennyit ígérhetek. Ez a “legrosszabb” verzió.

De a Bars® kezelés ennél szólhat többről is. Megváltoztathatja az életed, ahogy több ezer emberét is megváltoztatta és változtatja folyamatosan. Sokaknak segített az élet számos területén, mint például: pénz, boldogság, egészség, kapcsolatok, stb. Hatással van a kreativitásra, hozzájárul a kedvesség, béke, nyugalom eléréséhez is. Elűzi a negatív gondolatokat, megszünteti a depressziót.

Ha lenne egy varázspálcád, amivel bármit meg tudsz változtatni az életedben, mi lenne az?

Ha kedved támadt megtanulni a Barst, itt jelentkezz:

 

Ezt mondták mások

  • Mindenkinek ki kellene próbálnia a Barst!

    A kezelés nagyon megnyugtató, kellemes másfél óra volt. Utána pille könnyűnek éreztem az egész testem. A kezelés után kiürült az agyamból a sok feszültséget, aggodalmat okozó gondolat.

    Kati
  • Nem győzök eleget csodálkozni!

    3 kezelés után felfordult a világ körülöttem! Az elmúlt 3 hónap munkanélkülisége után elképesztő gyors változást hozott! Nem győzök elég hálás lenni, és nem tudok eleget csodálkozni!

    Ági

A Bars® tanfolyamról

Megtanulod “futtatni a Bárokat” (Bars)

A tanfolyamon két kezelést adsz, kettőt kapsz. Ez az energetikai kezelés önmagában is képes arra, hogy gyökeresen megváltoztassa az életed. Abban segít, hogy elengedj minden korlátozó gondolatot, hiedelmet, nézőpontot, ami megakadályoz abban, hogy azt az életet éld, amit mindig is szerettél volna.

Mit jelent a Bárok futtatása?

Barokat futtatni azt jelenti, hogy a fejeden lévő 32 bar (pont) gyengéd érintésével elengedsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél el- illetve befogadni. Ezek lehetnek korlátozó, berögzült gondolatok, érzelmek, hiedelmek, ítéletek, korábbi tapasztalatok amiket a létezésed során valaha eltároltál. Ezek mind olyan energiák, amik beragadva tartanak – a pozitívak is, sőt, azok talán még jobban, hiszen meg vagy győződve ezen gondolatok helyességéről, így fel se merül benned, hogy változtass rajta.

Mit ad neked az Access Bars® tanfolyam?

A tanfolyam elvégzését követően oklevelet kapsz, hivatalos Access Bars® kezelő leszel. Felveheted a Barst a szolgáltatásaid közé, vagy önálló “praxist” indíthatsz mint Bars kezelő.  Ha ezt választod.

És hogy ezen felül mekkora hozzájárulás az Access Bars az életedhez? Valószínűleg nagyobb, mint amit ebben a pillanatban el tudsz képzelni.

Milyen hosszú a tanfolyam és mennyibe kerül?

A tanfolyam 1 napos.
Befektetés önmagadba: 63 000 Ft
16-18 éves korig és ismétlőknek: 31 500 Ft
Az ár nemzetközileg egységes, Magyarországon azonban a külföldi ár 65%-a.

Hol zajlanak a tanfolyamok és ki tartja?

Budapesten a XIV. és XXI. kerületben, de igény esetén bárhol szívesen megtartom, vidéken is. Legyél a tanfolyamom házigazdája! Részletekért vedd fel velem a kapcsolatot az attilajozsa@gmail.com email címen.


Gyakori kérdések

Mindig csak egyetlen választásra vagy egy totálisan más élettől

Minden következtetés megsemmisíti a csodát, amit az univerzum tartogat neked