Access Bars®

Az Access Bars® a változás gyors, könnyed és kellemes módja

Mi az Access Bars®?

A változás rendkívül kellemes, egyszerű és gyors módja. Megszabadít a rögzült nézőpontjaidtól, korlátaidtól, a folyamatos agyalástól. Egy egyedülálló energetikai kezelés, ami abból áll, hogy a kezelő a fejed bizonyos pontjait gyengéden megérinti. Ez általában egy nagyon kellemes, lazító, relaxáló hatású folyamat – de ennél sokkal többről szól.

Az Access nem kapcsolódik egyetlen valláshoz sem, nem spirituális, nincsenek tanításai. A tudatosságról szól, tehát mindent magába foglal és nem utasít el semmit.

Mire számíthatsz?

Hatását tekintve a legrosszabb esetben is egy mély, relaxáló fejmasszázs érzését hagyja maga után, de kellő nyitottság mellett az életed változtathatja meg. A Bar pontok érintésével az azokban tárolt érzések, hiedelmek szétoszlanak. Kezelés közben az agyhullámok lelassulnak, ezzel a fix nézőpontok, hitrendszerek, hiedelmek hozzáférhetők lesznek.

Mit tud megváltoztatni a Bars?

Bármit, amit eddig megváltoztathatatlannak hittél. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

fóbiák, depresszió, szenvedélybetegségek
testi fájdalmak esetén
mélyebb alvás, több energia
nagyobb kreativitás
megszünteti a stresszt
segíti a pénzáramlást
harmóniát teremt
szex és párkapcsolatok területén
könnyebb tanulás
több öröm, több lehetőség

Access Bars® kezelés

A Bars® a legjobb dolog, ami a fejeddel történhet.  A kezelés egy kellemes folyamat, ami kívülről úgy néz ki, hogy miközben egy masszázságyon fekszel, a fejed bizonyos pontjait érintem; összesen harminckettőt az egy óra alatt.

Ha kedved tartja beszélgetünk a kezelés közben, ha nem, nem. Te választasz. Zene nem fog szólni, én nem éneklek, mégis -vagy pont ezért 🙂 – kellemesen ellazulsz, talán még alszol is egy kicsit. Kis időre kiszakadsz a hétköznapi rohanásból. A kezelés közben valami változni fog, ennyit ígérhetek. Ez a “legrosszabb” verzió.

De a Bars® kezelés ennél szólhat többről is. Megváltoztathatja az életed, ahogy több ezer emberét is megváltoztatta és változtatja folyamatosan. Sokaknak segített az élet számos területén, mint például: pénz, boldogság, egészség, kapcsolatok, stb. Hatással van a kreativitásra, hozzájárul a kedvesség, béke, nyugalom eléréséhez is. Elűzi a negatív gondolatokat, megszünteti a depressziót.

Ha lenne egy varázspálcád, amivel bármit meg tudsz változtatni az életedben, mi lenne az?

Kipróbálom!

Mindig csak egyetlen választásra vagy egy totálisan más élettől. Ma mit választasz?

Minden következtetés megsemmisíti a csodát, amit az univerzum tartogat neked

Ezt mondták mások

 • Mindenkinek ki kellene próbálnia a Barst!

  A kezelés nagyon megnyugtató, kellemes másfél óra volt. Utána pille könnyűnek éreztem az egész testem. A kezelés után kiürült az agyamból a sok feszültséget, aggodalmat okozó gondolat.

  Kati
 • Nem győzök eleget csodálkozni!

  3 kezelés után felfordult a világ körülöttem! Az elmúlt 3 hónap munkanélkülisége után elképesztő gyors változást hozott! Nem győzök elég hálás lenni, és nem tudok eleget csodálkozni!

  Ági

Mi az a csoda, változás, öröm amit egy Bars® kezelés adhat neked?

Milyen egy Access Bars® kezelés? A tapasztalatokat tényszerűen le lehet írni, de az élményt átadni, szavakba foglalni lehetetlen. Egyetlen módja van hogy megtudd, jelentkezz kezelésre most!

brown-brunette-female-finger2-41551

A bars® tanfolyamról

Megtanulod “futtatni a Bárokat” (Bars)

A tanfolyamon két kezelést adsz, kettőt kapsz. Ez az energetikai kezelés önmagában is képes arra, hogy gyökeresen megváltoztassa az életed. Abban segít, hogy elengedj minden korlátozó gondolatot, hiedelmet, nézőpontot, ami megakadályoz abban, hogy azt az életet éld, amit mindig is szerettél volna.

Mit jelent a Bárok futtatása?

Barokat futtatni azt jelenti, hogy a fejeden lévő 32 bar (pont) gyengéd érintésével elengedsz mindent, ami megakadályozza azt, hogy képes legyél el- illetve befogadni. Ezek lehetnek korlátozó, berögzült gondolatok, érzelmek, hiedelmek, ítéletek, korábbi tapasztalatok amiket a létezésed során valaha eltároltál. Ezek mind olyan energiák, amik beragadva tartanak – a pozitívak is, sőt, azok talán még jobban, hiszen meg vagy győződve ezen gondolatok helyességéről, így fel se merül benned, hogy változtass rajta.

Mit ad neked az Access Bars® tanfolyam?

A tanfolyam elvégzését követően oklevelet kapsz, hivatalos Access Bars kezelő leszel. Felveheted a Barst a szolgáltatásaid közé, vagy önálló “praxist” indíthatsz mint Bars kezelő.  Ha ezt választod.

És hogy ezen felül mekkora hozzájárulás az Access Bars az életedhez? Valószínűleg nagyobb, mint amit ebben a pillanatban el tudsz képzelni.

Milyen hosszú a tanfolyam és mennyibe kerül?

A tanfolyam 1 napos.
Befektetés önmagadba: 60 000 Ft
16-18 éves korig és ismétlőknek: 30 000 Ft
Az ár nemzetközileg egységes, Magyarországon azonban a külföldi ár 65%-a.

Hol zajlanak a tanfolyamok és ki tartja?

Budapest XIV. Balázs utca 58. szám alatt. Igény esetén szívesen tartok bárhol, akár vidéken is. A tanfolyamokat én (Józsa Attila) tartom.


Gyakori kérdések

 • A Bars® lecsendesíti az elmét, törli a “szükségtelen” gondolatokat, nézőpontokat, hiedelmeket. (Mint amikor a felesleges fájlokat törlöd a számítógépedről.)Ezzel teret teremt olyan dolgoknak, amit korábban képtelen voltál befogadni. Ez bármi lehet, az élet bármely területéről. 

 • Erre a kérdésre Gary Douglas, az Access Consciousness™ alapítójának szavait idézem:

  „Ha létezik, én még nem értem el. Én még mindig szeretem, ha futtatják a Barjaimat. Amikor házsártos vagyok, amikor eltűnik a megengedésem, akkor tudom, hogy szükségem van egy Bars kezelésre. Én személy szerint sokkal jobban vagyok, ha legalább heti egyszer kapok kezelést. A legtöbb embernek, aki legalább heti egyszer kap kezelést, jobbá válik az élete.” 

  • Az életed egyre örömtelibb, könnyedebb lesz általa, tehát ez egy nagyon gyorsan megtérülő befektetés önmagadba.
  • Egy olyan eszközt (azaz eszközöket, mert a tanfolyamon nem csak magát a kezelést tanulod meg, hanem egyéb eszközöket is, amik segítségedre lesznek a mindennapokban) kapsz a kezedbe, amivel hatalmas hozzájárulás lehetsz szeretteidnek, ismerőseidnek.
  • Anyagi szempontból azért, mert a tanfolyam elvégzését követően hivatalos Bars kezelő leszel, cserélhetsz kezeléseket másokkal, és így soha többet nem kell fizetned a kezelésekért. 🙂  
  • Akár Bars kezelői “vállalkozást/praxist” is indíthatsz, ezáltal pénzt is kereshetsz vele. 
 • Nem. A tudatosság nem hit kérdése. Nem kell tenned semmit, elegendő ha leengeded a falaid és nyitott vagy.

  Az Access nem kapcsolódik vallásokhoz, nem spirituális, nincsenek tanításai. 

 • Választhatod, hogy hivatalos kezelőként praktizálsz, illetve bővíted a szolgáltatásaid körét (ha már most is segítő tevékenységet végzel)

  A Bars® elvégzése feltétele számos további tanfolyamnak, tehát ha ilyen terveid vannak, ne hagyd ki. 

  Bars® bevezető előadásokat tarthatsz, illetve házigazdája lehetsz Bars® csereberéknek. 

  És mi más lehetséges ezen felül?